Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane adam akıllı orta saha alsınlar başka adama ihtiyaç yok ilk aşamada... para varsa her bölgenin iyisini al.. bu ortasahalardan 2 si yetenekli olmalı biri de savunma yönü kuvvetli bir oyuncu olmalı ama ters top atma yeteneği olmalı defanstan tüm topları çıkarmalı.. o zaman kenara potansiyeli olan genç oyuncularımızı da koysak iş yapar.. Forvette defansta orta sahaya bakar..

Kenan Karaman da BJK'ye patlamış, verilen her kuruş külli israftır bu adama.
Ertan Süzgün: Galatasaray yönetimi, Ghezzal için 4 yıllık sözleşme teklif etti. Beşiktaş'ın teklifi ise 3 yıllık. Ayrıca Galatasaray'ın teklifi 3 milyon euro garanti ücret. Ghezzal şu anki şartlara göre Galatasaray'a daha yakın. (Sports Digitale)
Teixera’ya 3.5 vermeyen yönetim eğer Ghezzal’a 3m veriyorsa bir zahmet istifa etsinler.

Bizim savunmacılar orta sahaya kadar gelerek orta sahaya vermeden yerden uzun paslar atmamalı.. böyle saçma bir oyun başlangıcı olamaz. Özellikle bu lyuyu çok sefil gösteriyor ama marcao veya başkası da olsa farketmez hatanın sonucu feci oluyor. herkes pozisyon kaybediyor bu durumda. Fernando vari iki stoperin arasına girecek bir adam lazım ve topla oyunu açacak genişletecek vizyonu olan. oraya hakiki bir 8 ve 10 ile bu iş biter.

Niye gezzal a bu kadar taktık anlamadım. Asıl ihtiyacımız kanat değil yaratıcı ve sonuca etkieden 10 numara bence. Paulinho, Stancu bu tarz doğru hedeflerdi. Bjk almasın diye alıyorsak bizede pek hayrı olmaz sanırım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Fizikli bir sağ bek-Lyu-Marcao-Fizikli bir sol bek
iyi bir 6
iyi üstü 8
iyi üstü 10
Kerem-defans yapan bir onye
Mo(falcao-Diagne farketmez)​

yönetim şampiyonluğumuzu çalan şikeci blowtaşa hakettiği şeyi yapmakta. bi de arada bize dransfer yapsalar tam olucak

Ghezzal için 2.5 M € maaştan fazlası çok yanlış olur bence, Muslera'nın aldığı 2.5 M € üst limit olacak deniyordu bence bu maaş skalasını sağlamalıyız. Artık hiçbir oyuncuya 2.5 M € üzerinde ücretler ödememeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt