- 12 Temmuz 2009
- 60.963
- 24.298
- 3.138
Soyleyemem fiyatlar yukselir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyleyemem fiyatlar yukselir
Fatih hocamın taktiği belli,4-1-4-1 oynarız klasik.yemin ederim kadro kurmak için footballusere giriyorum kadro kuramıyorum hangi taktikle oynayacaz bilmiyorum kim gidecek belli değil gelecek kim var kadro şişmiş çok fena durumlar
Sivas camiasına hayırlı olmasını cenab-ı hakk'dan niyaz ederim ahbert.paulo henrique sivasta
Dm'den yaz koçum.Soyleyemem fiyatlar yukselir
Gedson, berkan, bay?FFP belası varken scout transferi peşinde koştuk, 5-10 milyonluk hemde, şimdi ffp bitti yaşlı adamlarla uğraşıyoruz.Ben bu işten bişey anlamadım, 25 yaş altı 1 tane adam yazılmıyor medyada.
Geçen seneler ne güzel ucuz isimler çıkıyordu gerçekten şimdi yönetim değişti ffb bitti ama bir tane transfer yok psv maçı geldi hüsran olacak kimse alınmadı Gedsonu dahi alamadık lige bu kadro ile gireceğiz üzerine ne Diagne ne Falcao ne Feghouli satılamadı para gelmeyince oyuncuda alamıyorlarFFP belası varken scout transferi peşinde koştuk, 5-10 milyonluk hemde, şimdi ffp bitti yaşlı adamlarla uğraşıyoruz.Ben bu işten bişey anlamadım, 25 yaş altı 1 tane adam yazılmıyor medyada.
Yurtdışından scout transferi olarak yazdım renkdaş.Gedson zaten kiralıktı,berkan yerli,bayı tanımıyorduk bir tek.Yurtdışından hiç adını duymadığımız isimlerle ilgilenmeyi kesmemiştir umarım.Gedson, berkan, bay?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi