Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalari fena bu abinin. Iyi bir ortaci cok gol attirirevet videolarda kazma durmuyor fiziğine rağmen
kafacı bir herife benziyor eywah diyorum 4:03
bize de bir erdal torunoğulları lazım. stadın elektrik parasını ödeyemeyecek haldeyken takımı nokta atışı isimlerle toparladılar geçen sezon.

Sponsor Sixt yüzünden uzuyor. Bahsettiği sponsorluk göğüs+ stad. Sixt'ten eski yönetim bu senenin parasını da önceden alıp kullandığı için uzuyor sanırım görüşmeler.Sponsorda açıklanmıyor ters giden durumlar var sanırım yalnız başkanın yaptığı yanlış neler dedi neler oluyor
Diego Costaya benzer forvet bulmuşlar tebrik etmek lazım doğru planlama ghezzal yerinede rony lopesi istiyorlarmış ghezzal daha üst segment oyuncu olsa da rony lopes genç olduğu için bu da bence doğru planlamaevet videolarda kazma durmuyor fiziğine rağmen
kafacı bir herife benziyor eywah diyorum 4:03
Çünkü bizim gibi davulla zurnayla duyurmuyorlar istedikleri oyuncularıbjk nin asgari ücrete işe yarar topçu bulmasına ayar oluyorum
way beevet , hatta canli bile izlemistim sanirim bi kere.
@Yusuf Kara
bu degil mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 131107
nkoudu/Larin---Willian/Kenan---Lopes/Hasiç(ghezzal)
Alex/Llajic
Souza/Necip---Atiba/Salih
![]()
Tarih belli miPSV maçını bıraktım ben UEFA ön eleme maçına odaklandım ostersunds gibi bir facia daha yaşamamak için o tura kadar takımı hazırlamak gerek
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seçim bitti adam ortalıkta yok. transferleri bizzat burak elmas yönetiyor diyorlardı, eğer bu şekilde devam edersek çok ağır ilerleriz.Gün ışıtan var ya
Seçimden önce burada öve öve bitiremedikleri vizyon sahibi, Hollanda liginin fatihi gün ışıtan…