Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E0FeA1pXsAcBh__.jpg

>>>>>>>>Monchi+Luis Campos

Paulinho biryere imza atmadiysa git getir yoksa stanciuyu bize vermezler Paulinho bu ligin çok üstünde ve aradığımız oyuncu

Taaa psv bizi eleyene kadar bekleyecez, ayın sonunda heralde 2. ayağı elemenin, sonra gidecez kulüplere abiler psv bizi eledi, indirim istiyoruz biz diyecez :'(

cimboma bayram hediyesi

Sponsor Sixt yüzünden uzuyor. Bahsettiği sponsorluk göğüs+ stad. Sixt'ten eski yönetim bu senenin parasını da önceden alıp kullandığı için uzuyor sanırım görüşmeler.
Mevzu transfer veya sponsor değil iletişim çok zayıf Galatasaray fener gibi aile şirketi değil tek kişinin değil camiayı taraftarı bilgilendirmek lütuf değil zorunluluk elmas yonetimindeb bu konuda çok umytluydum ama hayal kırıklığı şimdilik

E6fUPLjWEAIP8SL

adsnin kombineler böyleyse bizimkini düşünemiyorum :)
*kadın ve öğrencilere yüzde20 indirim varmış

TFF 1'inci Lig takımlarından Menemenspor, Portekizli sol kanat Toni Correia Gomes'i kadrosuna kattı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Takımımız Liverpool alt yapısından yetişen Toni Correia Gomes ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

İngiliz devi Liverpool'un altyapısında forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, kiralık olarak Forest Green Rovers, Portekiz'de Arouca, Mısır'da ise Harras El Hodoud ve son olarak Tala'ea El Gaish kulüplerinde oynadı. Gomes, geçen sezon Mısır Ligi'nde sadece 3 maçta görev aldı.

1626522774259.webp

1626522806361.webp

FFP dönemi yönetimi olan, Mustafa Cengizin yaptığı kadroya ulaşmak için çırpınıyorlar, hoca da ‘’kadro belli bir seviyenin üzerinde’’ diyor. O halde son 10 yılın en iyi kadrosunu kuran Cengiz yönetimiyle ne alıp veremediniz, taraftarı gaza getirdiniz. Gerçekten yazık. Cengiz yönetiminin vadesi dolmuştu orası ayrı.
Ekim ayında inşallah yok o orta saha alamadılar onu devşirdik, sol bek yoktu Ömeri oynattık Ocak ayını bekleyelim demezsiniz. Galatasaray’ı iyice güç gösterisi yerine çevirdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt