Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikeciler temmuz sonunda yurtdışı kampına çıkacakmış parasızlıktan İstanbul'da kalan bir biz olacak muhtemelen

FFP dönemi yönetimi olan, Mustafa Cengizin yaptığı kadroya ulaşmak için çırpınıyorlar, hoca da ‘’kadro belli bir seviyenin üzerinde’’ diyor. O halde son 10 yılın en iyi kadrosunu kuran Cengiz yönetimiyle ne alıp veremediniz, taraftarı gaza getirdiniz. Gerçekten yazık. Cengiz yönetiminin vadesi dolmuştu orası ayrı.
Ekim ayında inşallah yok o orta saha alamadılar onu devşirdik, sol bek yoktu Ömeri oynattık Ocak ayını bekleyelim demezsiniz. Galatasaray’ı iyice güç gösterisi yerine çevirdiniz.

Hoca neyin kafasında yahu hangş seviyeden bahsediyor bizle taşşak mı geçiyorlar sokarım böyle takıma lan takip etmiyorum transfer falan utanma arlanma sıkılma kalmamış hiçbirinde hepsi kendi cebi drdinde allah belasını versin topunun

Burak başkan haricindeki başkan adaylarından hiç biri TVye çıkıp Federasyona böyle giydiremezdi.
Ağaoğlu ve Çebi gibi ne şiş yansın ne kebap havasında takılırdı.
Bu açıdan başkana destek vermek istiyorum.
Transfer sezonu bitmeden de transfer performansını yargılamak isyemiyorum.
Ayrıca TL nin gücü, Kulübün mali durunu vs vs gerçekten kolay değil durumlar..

Hataları var mı, elbette. Ancak hala bunları telafi edebilir..

6CRWF54.png

dün böyle aciklama yapmislar, yeni gördüm

FFP dönemi yönetimi olan, Mustafa Cengizin yaptığı kadroya ulaşmak için çırpınıyorlar, hoca da ‘’kadro belli bir seviyenin üzerinde’’ diyor. O halde son 10 yılın en iyi kadrosunu kuran Cengiz yönetimiyle ne alıp veremediniz, taraftarı gaza getirdiniz. Gerçekten yazık. Cengiz yönetiminin vadesi dolmuştu orası ayrı.
Ekim ayında inşallah yok o orta saha alamadılar onu devşirdik, sol bek yoktu Ömeri oynattık Ocak ayını bekleyelim demezsiniz. Galatasaray’ı iyice güç gösterisi yerine çevirdiniz.

Ft gecen sezon devre arasi istedigi tum oyuncular alindiktan sonra baskana ve tyonetime tesekkur edip tum istediklerim alindi dedi. Sampiyonluk kacinca siginacaj bahanesi kalmayinca derin bir yalnizliga burunup MC yonetimine saldirmaya basladi. Simdi istedigi adam basa geldi yeni bir sozlesme aldi derin yalnizlik son buldu. Gercekten ego savasindan cikarciliktan biktim. Ne top oynadigimiz Belli ne amacimiz belli

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün güzel bir kap gelecek. Bir şey bildiğimden değil ama içime öyle doğuyor.

Ne kadar 30 yaşında adam varsa toplayalım!
1-2 tane tamam da, ötesi çok fazla
Geçen sene lig sonu takım genç isimlerle tempo kazandi
Oyuncu degersizlestirme de zaten üstümüze yok
Oldu Ghezzal diyelim, onun dışında Gedson ayarı genç tempolu isimler alınsın
Ligde tempoyu kaldirabilen takım yok

Alioski o paralara gelmesin zaten Moreno veya Aanholt'u alalım en uygun çözümler bu ikisi gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt