- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
dikme fena bozuldu xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabanci kurali sagolsun. düsün luyi ilk 11 de olmuyor su anOnyekuru'yu almayanlara 1 kez daha küfür ediyorum.
Sıcak para mı geldi yav neler oluyor
Yayın öncesi taraftar gazı alma algısı benceSıcak para mı geldi yav neler oluyor
rosier bjk olmadı mı ya ben öyle biliyorumghezzal ve rosieri alırsak
![]()
Bu herifler geçen devre arasıda gedsonu ilk açıklamışlardıSports Digitale vermişti Larsen ve Moreno haberini orası Ghezzal'da bitmeye yakın diyordu.
sanirim socios parasi hesaba yatti + sponsor hal oldu gibiSıcak para mı geldi yav neler oluyor
Ben de anlamadım hem PSV maçı öncesi hem de başkanın TV'ye çıkacağını açıklaması sonrası millet Gülşen'in şarkısı gibi"Ya Tutarsa"diyerek ateşe odun atmiyordur inşallah.İnşallah hepsi de ''Nasıl olsa ortalık coştu ben de bir şeyler sallayım'' demiyordur
Berghuis Ajax' gittikten sonra Feyenoordlu taraftarlar adama düşman kesildiler. Bu pankartı açmışlar bugün. Isimleri geçen kişiler yakin tarihte öldürülen kişiler. Berghuis'un ismi ayni listede mevcut. Sporun icine ediyor bu holiganlik.
İşe iyi tarafından bakalım;Falcao nefret ettirdin kendinden![]()