Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke mucize gibi bir şey olsa da Ghezzal yerine, onu aratmayacak, daha genç ve bonservis dönüşü muhtemel birini transfer edebilsek...Ciddi scouting sahibi kulüpler, daha sezon devam ederken belirliyorlar alacakları futbolcuları ve transfer sezonu açılır açılmaz işi resmiyete döküyorlar...Ahbap-çavuş ilişkileriyle yürümeye çalışanlar ise esen rüzgarın, menajer ittirmelerinin yönüne göre savrulmaya mahkum oluyorlar böyle...

Gündemi takip ettim olumlu haberler gelince totem olsun diye yazmadım hiç.

Gedson-Berkan transferleri çok kritik bana göre. İnşallah olumlu sonuçlanır.

Sol bek ve sağ bek işini de çözdük mü baya yol almış oluruz.

Onun dışında en az Gedson-Berkan transferlerinin önemi kadar mühim bir konu var.

Aşağıdaki 4'lünün en az 3'ünde kurtulmamız lazım. Gelen adamlar kadar bu konuda çok kritik.

1- Falcao
2- Diagne
3- Feghouli
4- Babel

ghezzal için kesenin ağzını açacaksak larsen yerine de maaşını yükselterek rosier'i ikna edelim. halihazırda çok iyi performans göstermiş bu ikiliyi bozmadan ekibimize davet edelim.

rosier ağustos 96 doğumlu. yaşından ötürü bir transfer daha yapma ihtimali var.

Bir de bu Berkan işine niye diğer takımlar çomak sokmadı hiç anlamadım.

Normalde fb hemen atlar ama elinde 465615615 tane orta saha var.

Yabancı sınırı gelmişken Ts, Başak ve Bjk bu işe salça olur diye düşünüyordum.

3 milyon euro bandında bitirirsek temiz iş olur ve sakatlık kaza bela yaşamazsa bu çocuğu ilerde 8 milyon euro vs. civarlarında okutabiliriz.

Berkan gelirse Taylan'a teklif varsa rahat rahat veririz bence. 5 milyon civarı her rakama bana göre Taylan'ı vermek mantıklı.

Geçen sezondan daha iyi bir sezon bir daha yapamaz bence. Bakalım hiç zannetmiyorum ama inşallah teklif vardır.

ghezzal için kesenin ağzını açacaksak larsen yerine de maaşını yükselterek rosier'i ikna edelim. halihazırda çok iyi performans göstermiş bu ikiliyi bozmadan ekibimize davet edelim.

rosier ağustos 96 doğumlu. yaşından ötürü bir transfer daha yapma ihtimali var.
Bana göre Ghezzal'ın bu kadar çok sivrilmesinde Roiser büyük payı var. Roiser hem sert hem de çok tempolu bir oyuncu.

Bize geçince çok kolay kart vereceklerdir ama ona rağmen ben Ghezzal'dansa Roiser'i daha çok istiyorum.

Büyük başkan(!) 10 gunde tum transferleri nasil tamamladigi ve yine 10 gun icinde gerceklestirdigi 100 milyon dolar uzeri sponsor anlasmasi(!) hakkinda bizi bugun mu bilgilendirecekmis?

Tanıdığım bütün Beşiktaşlılar takımın yıldızı olarak Raşit de Raşit diyip duruyorlardı. Bize gelirse fena yamulacaklar; yerine çok sağlam birini alamazlarsa hayattan soğumaları garanti...

Onları kaale aldığımdan değil, Ersin' le filan, Ghezzal olsa ne, olmasa ne? Bu sezon meydanı boş bulamayacaklar; ilk ikiye girmelerini büyük sürpriz olarak görüyorum şimdiden...

Sakatlığı bulunan Radamel Falcao, antrenmanda yer almadı.

Arslanimi sicak çarpmıştır

Konuşulanlara göre

------Muslera-----
Larsen--Luyindama--Marcao---Moreno(Aanholt)

-------Taylan------
----Gedson---Berkan---
Ghezzal------------Kerem
-----------Mostafa------

Berkan sol iç oyuncusu olacak bence,Gedson-Taylan-Berkan orta sahası çok hareketli,tempolu ve mücadeleci olabilir evet ama skor üretiminde sıkıntı yaşayabiliriz.

Skor üretimi zayıf Larsen,Marcao,Taylan,Gedson,Berkan,Kerem(nispeten),Moreno gibi oyuncular var. Zaten bunlar ilk 11 diziliminin 7 oyuncusu 1 kaleci etti 8 diğeride Luyindama oda stoper ancak kornerlerde etkili olur. Sadece Ghezzal ve Mostafanın ayağına bakıyor olucaz,benim içime sinmiyor bu kadro

ghezzal 6 ay sonra yeni Feghuli olur araplara para verilmesine karşıyım.

Mental olarak uzun süreli disiplin gösteremiyorlar.Ghezzala verilecek bonservis ve 4 yıllık maaş yükünü genç bir oyuncuya yatırılmasını çok isterdim.Ghezzal gelirse net üzülürüm kulubümün ekonomik olarak yine köleleştiğini gördüğüm için.

Taylan veya Berkan oynar ikisinin aynı anda sahada olacağını sanmıyorum, önemli olan 10 numaraya tempolu bir adamın gelmesi.

bence transferler taraftara bayram hediyesi diye sunmak için bugüne bırakıldı arkadaşlar

Çok zorlu olmayan maçlarda Alpaslan sağ bek oynarsa rahatlarız aslında yabancı sınırı açısından

Muslera
Yerli? .. Luyindama.. Marcao.. Alioski
Taylan.. Gedson.. Stanciu
Ghezzal.. Mohamed.. Kerem

Transfer
Omar/Yedlin.. Transfer.. Alparslan.. Ömer
Feghouli/Arda.. Berkan/Aytaç.. Kılınç/Akbaba
Sekidika/Oğulcan.. Falcao/Halil.. Babel/Bay

Muslera
Yerli? .. Luyindama.. Marcao.. Alioski
Taylan.. Gedson.. Stanciu
Ghezzal.. Mohamed.. Kerem

Transfer
Omar/Yedlin.. Transfer.. Alparslan.. Ömer
Feghouli/Arda.. Berkan/Aytaç.. Kılınç/Akbaba
Sekidika/Oğulcan.. Falcao/Halil.. Babel/Bay
Bi tek diagne mi gidiyo?

Dorukhanin maas beklentisi düstüyse, onuda almaliyiz. Belki sag bek olarak bile arada sirada ilk 11e girer. O zaman tek Kerem+Taylan/Berkan ikilisi sahada olmali olur ve skorer bir 10 no ile oynayabiliriz.

Para olsa gidip Kaanida alacaksin ve gelecek sene yabanci siniri hemen eski haline cevirirler zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt