Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Larsen Luyindama Marcao Moreno
Taylan
Ghezzal Gedson Berkan Kerem
Mustafa
Böyle mi olacak şimdi?

Kağıt üzerinde fena bir kadro değil ancak, hücum anlamında biraz kısır gibi sanki.

Muslera
Taylan
Mustafa
Böyle mi olacak şimdi?

Kağıt üzerinde fena bir kadro değil ancak, hücum anlamında biraz kısır gibi sanki.
Taylan-Gedson-Berkan aynı anda sahada olmayacaktır. En fazla 2'si olur. 3. kişi daha skorer biri olur.

Muslera
Taylan
Mustafa
Böyle mi olacak şimdi?

10 no bekliyoruz rtaş kısmetse
Taylan-Berkan 'dan biri sahada olur farklı maçlarda herhalde

Bu yasaklar arasinda yok zaten ama bir duyumcu falan da degil. Normal sagdan soldan gorduklerini paylasiyorlar.
Hocam özel transfer haberleri de veren bir hesap. Ve yazdıkları da şu ana kadar büyük oranda doğru çıktı.

Mesela şu hesap.
Adam muhabir değil. Ama futbolcuların forma numarasına kadar bilen biri. Dün Berkan'ı yazar yazmaz diğer sözde muhabirler de yazmaya başladı. Yasaklı kaynak işini nasıl ayırt edeceğiz, onu sormak için yazıyorum bunları.

Yani bazı kaynakları yasaklayacaksak, buna Aspor'dan başlamanız lazım. Emre K. ve Nevzat denen şahıslar bugüne kadar neyi bilmişler mesela?

Twitter'dan bu adamı paylaşıyorsunuz.

Daha 2 gün önce GS Rosier ve Ghezzal ile ilgilenmiyor demedi mi bu adam.

Hocam özel transfer haberleri de veren bir hesap. Ve yazdıkları da şu ana kadar büyük oranda doğru çıktı.

Mesela şu hesap.
Adam muhabir değil. Ama futbolcuların forma numarasına kadar bilen biri. Dün Berkan'ı yazar yazmaz diğer sözde muhabirler de yazmaya başladı. Yasaklı kaynak işini nasıl ayırt edeceğiz, onu sormak için yazıyorum bunları.

Yani bazı kaynakları yasaklayacaksak, buna Aspor'dan başlamanız lazım. Emre K. ve Nevzat denen şahıslar bugüne kadar neyi bilmişler mesela?

sadece rossier'i yalanladı başkan demişti diye hatırlıyorum

Ghezzal transferine çok olumlu bakıyorum asist özelliği var duran top kullanıyor bizim aradığımız adam eziklerin elinden en iyi adamlarını almamız da cabasi

Ghezzalin sonu umarim Feghouli gibi olmaz. 25 yas üstü adamlara 3+1 (takim opsiyonu) den fazla sözlesme vermeyeceksin.

1626698362090.webp

slavia prag bir ust tura çok rahat çıkar
playofftan clye kalırlarsa salmazlar stanciuyu :(

Mesela şu hesap.

Bu yasaklı kaynaklar her konu açılınca 1. Sayfa'da detaylı şekilde gösterilse iyi olur ona göre paylaşım yapılmaz diğer türlü herkes bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt