Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam özel transfer haberleri de veren bir hesap. Ve yazdıkları da şu ana kadar büyük oranda doğru çıktı.

Mesela şu hesap.
Adam muhabir değil. Ama futbolcuların forma numarasına kadar bilen biri. Dün Berkan'ı yazar yazmaz diğer sözde muhabirler de yazmaya başladı. Yasaklı kaynak işini nasıl ayırt edeceğiz, onu sormak için yazıyorum bunları.

Yani bazı kaynakları yasaklayacaksak, buna Aspor'dan başlamanız lazım. Emre K. ve Nevzat denen şahıslar bugüne kadar neyi bilmişler mesela?

Twitter'dan bu adamı paylaşıyorsunuz.

Daha 2 gün önce GS Rosier ve Ghezzal ile ilgilenmiyor demedi mi bu adam.

Simdi pesinen soyleyim, surekli su yasaklansin bu kaldirilsin tartismasina girmeyecegim o konu ust yonetim yani bizlere ait ve verilen kararlarin hepsinde bir gecerli sebep var.

Ayhan Sensoy'u sahsen takip etmedim ama HT sitesi yasaklilar arasinda yok. Yasakli haber kaynaklari ozellikle belirtilmistir onun disindaki haber sitelerini paylasmakta bir sakinca yok.

Bazi haber siteleri Galatasaray dusmani olduklarindan yasakli mesela Futbol Arena, Nexussport gibi, bazilari da Fanatik ve Fotomac gibi 30 yildir hic bir transferi bilmediklerinden dolayi :)

Tek tek hepsini incelemeye kalkarsak hepsinde bir falso buluruz o vakit onerim: resmi siteyi takip edelim derim burada sonra kus avlariz en fazla :)

Simdi pesinen soyleyim, surekli su yasaklansin bu kaldirilsin tartismasina girmeyecegim o konu ust yonetim yani bizlere ait ve verilen kararlarin hepsinde bir gecerli sebep var.

Ayhan Sensoy'u sahsen takip etmedim ama HT sitesi yasaklilar arasinda yok. Yasakli haber kaynaklari ozellikle belirtilmistir onun disindaki haber sitelerini paylasmakta bir sakinca yok.

Bazi haber siteleri Galatasaray dusmani olduklarindan yasakli mesela Futbol Arena, Nexussport gibi, bazilari da Fanatik ve Fotomac gibi 30 yildir hic bir transferi bilmediklerinden dolayi :)

Tek tek hepsini incelemeye kalkarsak hepsinde bir falso buluruz o vakit onerim: resmi siteyi takip edelim derim burada sonra kus avlariz en fazla :)
Nexus iyidir be yau, bayağı da istihbarat sahibi bir hesap.

Yok hocam ben aldığınız karara karşı filan değilim. Bu konuda hakikaten çok saçma adamlar paylaşılıyor. Bunları paylaşanları eleştirmişliğim bile vardır. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum sadece. @Keramettin TANRIVERDİ de yazmış mesela. Paylaşanlar konudan şutlanacaktır diye.
Bu tür gazeteci olmayan kaynaklar yasak mı, değil mi anlamaya çalışıyorum.

Siz kimsiniz de bize misilleme transfer yapacaksınız ula
Kaç paralık değeriniz var sizin

Yok hocam ben aldığınız karara karşı filan değilim. Bu konuda hakikaten çok saçma adamlar paylaşılıyor. Bunları paylaşanları eleştirmişliğim bile vardır. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum sadece. @Keramettin TANRIVERDİ de yazmış mesela. Paylaşanlar konudan şutlanacaktır diye.
Bu tür gazeteci olmayan kaynaklar yasak mı, değil mi anlamaya çalışıyorum.
Fleurquin direk Ertan Süzgün'le arkadaş olduğu için çok rahat şekilde forma numarasına kadar doğru veriyor bence yasak değildir sonuçta şimdiye kadar tonla forma numarası bildi :asd:

Galatasaray'ın teklifi yüksek diyorsa iş bitmiştir. Hayırlı olsun diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt