Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
Galatasaray'ın teklifi yüksek diyorsa iş bitmiştir. Hayırlı olsun diyelim
eee hani bugün geliyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın teklifi yüksek diyorsa iş bitmiştir. Hayırlı olsun diyelim
Bayram sebebiyle menajer bayram sonuna doğru gelecekmiş bir çok gazeteci öyle söyledieee hani bugün geliyordu
koşmayanı da sadece türkiyede oynayabiliyorsa sıkıntıGhezzal'ın koşanı City'de oynuyor.
demek ki burhan can terzi'nin haberi doğruymuş bayram nedeniyle geç gelecek menejereee hani bugün geliyordu
Kesinlikle bende onu yazıcaktım . herif bjkli heraldeBu ertanin dili varmiyor gezzal gs de demeye herhal. Habire ayni seyi yazip duruyor
Simdi bozulmaya veya kizmaya gerek yok adminim. Dogruya dogru demek lazimTamam.
hissettin mi29 yasinda herife 4 yillik sozlesme ha.
Kalite bir 10 numara lazım. Hatta bence Taylan da yetersiz de sınır mınır yapacak bir şey yok.MusleraBöyle mi olacak şimdi?
Larsen Luyindama Marcao Moreno
Taylan
Ghezzal Gedson Berkan Kerem
Mustafa
Kağıt üzerinde fena bir kadro değil ancak, hücum anlamında biraz kısır gibi sanki.
Bunlari paylasmakta bir problem gormuyorum, ben bir kac gundur mesela soyle daha dune kadar kimsenin bilmedigi ve twitter'da yeni hesap acmis ve duyumcuyum diye 'transfer haberi' veren hesaplarin paylasilmasindan bahsettim. Simdi mizah amacli olarak paylasilanlari da gordum ama 'bu herif birsey biliyor' gibi paylasilanlari da. Sonra o konuda raporlayanlar oldu, burada 5 dakika haber takip edelim diye sonra sacma sapan twitter adresleri paylasiliyor dendi uyeler tarafindan.Yok hocam ben aldığınız karara karşı filan değilim. Bu konuda hakikaten çok saçma adamlar paylaşılıyor. Bunları paylaşanları eleştirmişliğim bile vardır. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum sadece. @Keramettin TANRIVERDİ de yazmış mesela. Paylaşanlar konudan şutlanacaktır diye.
Bu tür gazeteci olmayan kaynaklar yasak mı, değil mi anlamaya çalışıyorum.