Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Larsen Luyindama Marcao Moreno
Taylan
Ghezzal Gedson Berkan Kerem
Mustafa
Böyle mi olacak şimdi?

Kağıt üzerinde fena bir kadro değil ancak, hücum anlamında biraz kısır gibi sanki.
Kalite bir 10 numara lazım. Hatta bence Taylan da yetersiz de sınır mınır yapacak bir şey yok.

Berkan - Taylan yan yana boşa koymayın Taylan, Gedson, Berkan sezonda 6 gol atar Stanciu gelse tek başına 10 gol üzerine çıkar o yüzden skorer 10 şart oluyor

denizsever ahmetin yanında staja başladım inş sır gibi sakladığı ismi ilk bana söyleyecek tabi hatırlarsa ahmet abim

Yok hocam ben aldığınız karara karşı filan değilim. Bu konuda hakikaten çok saçma adamlar paylaşılıyor. Bunları paylaşanları eleştirmişliğim bile vardır. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum sadece. @Keramettin TANRIVERDİ de yazmış mesela. Paylaşanlar konudan şutlanacaktır diye.
Bu tür gazeteci olmayan kaynaklar yasak mı, değil mi anlamaya çalışıyorum.
Bunlari paylasmakta bir problem gormuyorum, ben bir kac gundur mesela soyle daha dune kadar kimsenin bilmedigi ve twitter'da yeni hesap acmis ve duyumcuyum diye 'transfer haberi' veren hesaplarin paylasilmasindan bahsettim. Simdi mizah amacli olarak paylasilanlari da gordum ama 'bu herif birsey biliyor' gibi paylasilanlari da. Sonra o konuda raporlayanlar oldu, burada 5 dakika haber takip edelim diye sonra sacma sapan twitter adresleri paylasiliyor dendi uyeler tarafindan.

Sadece bilinen, taninmis ve yasaklanmamis muhabirler, eski tweetler ile bir cok kez dogru haber verdigini gostermis, veyahut onaylanmis hesaplarda [mavi tık işareti] bir sakinca yok. Umarim soruna cevap verebilmisimdir. Mesela o Emre denen sahisin tweetleri paylasiliyor zaman zaman, kimdir nedir bilen yok galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt