Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Kimle yapacakmış misillemeyi?Reha Muhtar ne kudurmus öyle yav.
Misilleme yapacaklarmis. Ulan ates olsaniz cürmünüz kadar yer yakarsiniz. Andavallar, kus beyinliler.
Gedson mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimle yapacakmış misillemeyi?Reha Muhtar ne kudurmus öyle yav.
Misilleme yapacaklarmis. Ulan ates olsaniz cürmünüz kadar yer yakarsiniz. Andavallar, kus beyinliler.
Bunlari paylasmakta bir problem gormuyorum, ben bir kac gundur mesela soyle daha dune kadar kimsenin bilmedigi ve twitter'da yeni hesap acmis ve duyumcuyum diye 'transfer haberi' veren hesaplarin paylasilmasindan bahsettim. Simdi mizah amacli olarak paylasilanlari da gordum ama 'bu herif birsey biliyor' gibi paylasilanlari da. Sonra o konuda raporlayanlar oldu, burada 5 dakika haber takip edelim diye sonra sacma sapan twitter adresleri paylasiliyor dendi uyeler tarafindan.
Sadece bilinen, taninmis ve yasaklanmamis muhabirler, eski tweetler ile bir cok kez dogru haber verdigini gostermis, veyahut onaylanmis hesaplarda [mavi tık işareti] bir sakinca yok. Umarim soruna cevap verebilmisimdir. Mesela o Emre denen sahisin tweetleri paylasiliyor zaman zaman, kimdir nedir bilen yok galiba![]()

Aynen knk. Belki bonservis 4-4,5 falandır. Maaş raad 2,5
Bence yalandırSporx yasaklı ama Brentford Halil için zorunlu satın almalı 5 milyon € istiyor demiş. Doğruysa 1 sn düşünmem, alırım.
Sporx yasaklı ama Brentford Halil için zorunlu satın almalı 5 milyon € istiyor demiş. Doğruysa 1 sn düşünmem, alırım.
Feghouli gibi çıkmazsa 4 sene yararlanırsın da ülkeye gelen cezayir oyuncuların durumu belli29 yaşında gayet ideal bir yaşta alıyoruz Valbuena bile 33'ünde bu ligde 20 gole katkı yapıyordu bu tarz teknik, duran top kullanan adamlar çok önemli bence doğru hamle olacak
Gülşen ileKimle yapacakmış misillemeyi?
Gedson mu
herif andropoz'a girdiGülşen ile
Feghouli iyi olduğu senelerde de aynıydı ligin ilk yarısındaki maçlarda oynamıyor ligin 2. yarısı oynamaya başlıyordu bence karakter olarak problemliydi ama oynadığı zaman kimse durduramıyordu. Ghezzal farklı karakterdir umarım her insan aynı olmuyorFeghouli gibi çıkmazsa 4 sene yararlanırsın da ülkeye gelen cezayir oyuncuların durumu belli
Kendi kücük ve aptal dünyasinda öyle düsünüyor olabilir.Kimle yapacakmış misillemeyi?
Gedson mu
yedlin-akbabaGeçen gün covid olan 2 oyuncunun kimler olduğu belli oldu mu?