Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların sahipleri başka. Başkan’ın henüz gazeteci kalemi yok. Yakup olacak gibiydi olmadı. İllaki başkan yanlısı bir gazeteci görücez.Baskan transfer falan aciklamaz. Öyle olsa ank, nevzat falan simdiye kadar yazardi
Advocaat bile Fener'den ayrılırken Lensi sakın almayın demişti Beşiktaş gidip Lensi aldı sonra vay efendim bu adam top oynamıyor diyorlar kontra atak futbolcusu alırsan olacağı buyduEzikler örnek vermeye gelirken lens gibi olur örneği veriyor transfer sürecine gelince etik değil diyorlar lensi alırken etikmiydi aynı süreç

Hocam arama moturuna lens çalımı yaz fenerbahce in bir türlü bitiremediği lensi Beşiktaş aldı diye yazıyor özellikle baktımFener Lens’i çok istemiyordu ama öyle sanki. Advocaat bu adamın bonservisi alınmaz gibi bir rapor vermişti.
Birseyi de bilme be adamBaskan transfer falan aciklamaz. Öyle olsa ank, nevzat falan simdiye kadar yazardi
Yanlış hatırlıyor da olabilirim hocam da Advocaat’ın raporunu net hatırlıyorum. Belki Advocaat gittikten sonra istemişlerdir.Hocam arama moturuna lens çalımı yaz fenerbahce in bir türlü bitiremediği lensi Beşiktaş aldı diye yazıyor özellikle baktım
Birseyi de bilme be adam