Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmas: "Sol bek icin 3 oyuncu ile de gorustuk hic biri yakin degil bize."

bence sol bek artik alinmasin alt yapidan bir cocugu koyun oraya.

Falcao, Feghouli ve Diagne'ye baskan gidin artik demis.

Başkan Burak Elmas: ''Takımdan ayrılması gereken oyuncularla birebir ben görüştüm onlarda teklif bekliyorlar. Kim olduklarını söylemeyeyim, biraz önce rakamlar verdim oradan anlayabilirsiniz.''

Burak Elmas: "Söz verdik diye çok büyük maliyetli oyuncularla imza atmıyoruz. Galatasaray'ın önündeki 4 senesini düşünüyoruz. Barış Alper Yılmaz transferi bizim yapmak istediğimiz tarzda bir transfer."

Bence ghezalı almıycaz biz kulüp olarak gedsona yapılana karsılık bir süründürme aşamasındayız gedson alınınca ghezal olayı da kapanır belli bir fiyata çekilmiş olunup bir nevi fiyatı belli bir seviyede tutmuş olunur

Burak Elmas: "Sol bek için Kurzawa, Alioski ve van Aanholt ile görüşmeler yaptık, şartları bize uyar mı bakıyoruz. Takımdan ayrılmasına mecbur olduğumuz isimler var. Bu oyuncularla ben bire bir görüştüm, teklif bekliyoruz."

Sadece 1 maçlık değil geleceği kurtarma noktasında bu düşünceyi beğendim 1 kuruşun önemli olduğu şu dönemde başkan transferlerde sorumluluğu tamamen üstüme alıyorum demesi de bence hoş bir göstergeydi hatta bizzat kulüp başkanlarıyla görüşmesi de ciddi şekilde hoş karşıladım.

Bu yönetime güvenelim bence en iyisini yapmaya çalışıyorlar ağırlıklı genç kadro kurup uzun süreçte başarı yakalamak önemli olacak tekrardan eski günlere dönmemizin anahtarı olabilir.

Burak Elmas: Nicolae Stanciu'nun kulübüyle bir transfer görüşmemiz oldu. Nicolae Stanciu için talep edilen rakam ile bizim düşündüğümüz rakamlar arasında fark var, görüşmelerimiz devam ediyor.

Evet arkadaşlar cümleten geçmiş olsun herkesi vakit geçirmek üzere diğer konularımıza bekliyoruz.

Muthis konustu

Oncelikle fizana ulasan beklentileri biraz dusurdu
Sonrada aslinda ismi cikan her topcuyla gorustuklerini soyledi
Herseyin yolunda gittigine kanaat getirdim

Tessekkurler baskanim
beklentilerim fizanda degildi gene de üzüldüm bu kadar hazırlısız bir kadro planlaması üzücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt