- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Adamların bonservis teklifini dün duyduk. Başkan konuştuğunda söylentiden ibaretti resmi teklif yapmışlar hem de ciddi ciddi gazetelerin yazdığı ücrette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların bonservis teklifini dün duyduk. Başkan konuştuğunda söylentiden ibaretti resmi teklif yapmışlar hem de ciddi ciddi gazetelerin yazdığı ücrette
hacklendin mi heis
Burak Elmas a umarım ders olmustur bu . Hesapsız kitapsiz bol keseden vaadler verirsen böyle geri adım atarsın![]()
San saygı duyuyorum düşüncene saygı duyuyorum ama bu mantıkla yola çıkarsak hedef her zaman katılabilmek ile kalır aynı avrupa şampiyonası gibi katıldık başarı ama orada sıfır çektik olsun katıldık ama, oturmuş bir kadroları doğru, ama bizim de bir hazırlığımızın olmaması da doğru değil hoş değil. Hele hele kandırılmak kandırarak da bir seçim kazanmak hiç hoşta değil, kusura bakma rengim çok öfkeliyim kabul edemiyorum bu belirsizlikleri. Saygılar…Şu an 5 oyuncu alsan dahi turu geçip geçemeyeceğin belli değil adamların kadrosu oturmuş geçen sezonlar üst üstte koyarak geliyorlar özellikle biz geçtiğimiz senelerde 0'dan yapılanmada östersund maçından önce Maicon, Belhanda, Gomis gibi o dönem tonla ücret verilerek adam alındı da ne oldu sonuç elendik.