Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün geceki şovmen duyumcuların coşmasından belliydi bir halt olduğu. Gaza gelmeyin, takip etmeyin, forumda paylaşmayın şunları.

Başkana en son bir oyuncu sorusu geldi. Takımı kampa götürmek istedi falan dedi. Hangi oyuncu o arkadaşlar?

hacklendin mi heis

Ben objektif adamim

Zamanla birseyi dinlerken altinda yatanlari okumayida ogrendim

Ilk fakir edebiyati konusmasi full beklentiyi dusurmek icindi cok belliydi dogru olanda oydu yoksa taraftar beklentiye asiri giriyor yikici oluyor ve fiyatlar yukseliyor

Tek begenmedigim konu stanciu sinik10 konusu oldu

Şu kolpacı yalancılara bir ifşa videosu daha şart

Diagne: 2.4M €
Feghouli: 3.85M €
Falcao: 5M €

Sirf bunlari gonderebilirsek: 110 milyon TL

yani butcede az bir miktar aciliyor anca, yeni transferler icin dogru durust butce olusmuyor

Başkanımız Burak Elmas: ''Mevcut kontratlar 590 milyon TL, bütçemizin %48 dört futbolcumuza gidiyor...''

"TFF'nin Galatasaray'a vermiş olduğu limit 547 milyon TL, bankalar birliğine verilen taahhütte 480 milyon TL...''

Bizim taraftar harbiden kafayı yemiş, Adam açık açık anlattı. Bende beğenmiyorum geçikmesini ama bu nedir ya!

Screenshot_20210719-155449_Facebook.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

10 gün meselesinde sıvadığı doğru ve bu konuda özür dilemesi de iyiydi çünkü hiç söylememiş gibi de davranabilirdi. şimdi lig başlayana kadar transferde gösterecekleri performans önemli. geç oldu güzel olsun bari

Şu an 5 oyuncu alsan dahi turu geçip geçemeyeceğin belli değil adamların kadrosu oturmuş geçen sezonlar üst üstte koyarak geliyorlar özellikle biz geçtiğimiz senelerde 0'dan yapılanmada östersund maçından önce Maicon, Belhanda, Gomis gibi o dönem tonla ücret verilerek adam alındı da ne oldu sonuç elendik.
San saygı duyuyorum düşüncene saygı duyuyorum ama bu mantıkla yola çıkarsak hedef her zaman katılabilmek ile kalır aynı avrupa şampiyonası gibi katıldık başarı ama orada sıfır çektik olsun katıldık ama, oturmuş bir kadroları doğru, ama bizim de bir hazırlığımızın olmaması da doğru değil hoş değil. Hele hele kandırılmak kandırarak da bir seçim kazanmak hiç hoşta değil, kusura bakma rengim çok öfkeliyim kabul edemiyorum bu belirsizlikleri. Saygılar…

Tjk Gedson'da araya girip süreyi uzatmış hee.

Bizim Ghezzal ve Rosier için hikayeden misilleme olarak araya girdiğimiz belli oldu boylece. Adamı canlı yayında yalvarttik lütfen araya girilmesin centilmenlik olsun diye ağladı resmen TJK başkanı.

Burak Bey kasada hazır para , kasadan nakit parayı alıp transfer yapabileceğini mi düşünüyordu acaba ? Çok büyük bir hayal kırıklığı bizleri bekliyor malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt