- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Susar mısın Onur ağlıyo şu anda
Boyle malca yonetilen bir kulup olur mu yav? 25-26 tane oyuncun olacak ama 4 tanesi senin butcenin yarisini olusturuyor.4 oyuncu bütçenin %48i dediğine göre Feg, Falcao, Diagne ve Babel düşündüğümüzden fazla kazanıyor demektir.
Beni dinlemiyor ki bu OnurSusar mısın Onur ağlıyo şu anda
4 oyuncu bütçenin %48i dediğine göre Feg, Falcao, Diagne ve Babel düşündüğümüzden fazla kazanıyor demektir.
Bir tane bari olsaydı lanBeni dinlemiyor ki bu Onur
Bizim taraftar harbiden kafayı yemiş, Adam açık açık anlattı. Bende beğenmiyorum geçikmesini ama bu nedir ya!
Ekli dosyayı görüntüle 131419
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

iki haberle gaza gelip bi basın toplantısıyla öldük bittik eylüle kadar transfer yok, kapatın gidin kafasına ulaşan enteresan bi taraftar kitlemiz var.Eylüle kadar transfer olmaz deyip her gün konuya giren olursa ben göndericem eylüle kadar, az tutarlı olun.
Ee geçen sene yazdım elli kereBoyle malca yonetilen bir kulup olur mu yav? 25-26 tane oyuncun olacak ama 4 tanesi senin butcenin yarisini olusturuyor.
Feg 4 Falcao 5 babel 2.5 diagne 2.4 14 yapıyo kapa açıklananlar.Boyle malca yonetilen bir kulup olur mu yav? 25-26 tane oyuncun olacak ama 4 tanesi senin butcenin yarisini olusturuyor.