Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen babel falcao ve diagne fazla kazanıyor.Cengiz yönetiminin kapa detaylı açıklama yapmadığını söyluyorlardı.

öyle ztn
omarın sözleşmesini sızdırmıştı biri
1.4 alıyor biliyoken vergiyle fln 2.7ye geliyodu maliyeti.
fartcao da bonuslar vergi fln 10 civarı gidiodur o adiye

San saygı duyuyorum düşüncene saygı duyuyorum ama bu mantıkla yola çıkarsak hedef her zaman katılabilmek ile kalır aynı avrupa şampiyonası gibi katıldık başarı ama orada sıfır çektik olsun katıldık ama, oturmuş bir kadroları doğru, ama bizim de bir hazırlığımızın olmaması da doğru değil hoş değil. Hele hele kandırılmak kandırarak da bir seçim kazanmak hiç hoşta değil, kusura bakma rengim çok öfkeliyim kabul edemiyorum bu belirsizlikleri. Saygılar…
Doğru söylüyorsun beklentiler yüzünden bu duruma düşüldü hak veriyorum transfer olsa iyi olurdu ama sırf PSV yetirmek için 1.5-2 kat maliyetle adam gelmesindense bence gelmemesi daha iyi olur. Dediğim gibi belki de kadro olarak şu an ki mevcut kadromuzla belki düşük ihtimal de olsa turu geçilebiliriz sonuçta futbol belli olmaz bence çok acele ediyoruz eksikler var ama şu yeni süreç ve dönemde de takımımıza güvenmemiz de gerekiyor. Biraz sabredelim bence sonunda hepimiz mutlu olacağımızı düşünüyorum.

Duz dinlemmissin bence
hayır dinledim mantıklı güzel konuştu zaten seçim öncesi boş atması belliydi altından kalakmadıgını söylmesi mutlu etti fakat ttararftar olarak psv maçına çok önem veriyorum. geçen sene rangers maçında 2-3 adamımız olsa yenicektik ve bunu görmüşken bu kadar eksik buraya gelmek canımı sıkıyor. özür dilerim renktaş canm elmasım bal elmasım kalk altına yatam olamıyorum. ki çıkan isimlerin hepsi keko isimler gidipte show yaptığı bay ismi dışında elle tutulur isim göremedik belki medyaya düşmemiştir o ayrı.

Benim icin 4 olay vardi 4ude tuttu

1 beklentiyi dusurmesini bekledim bu ok
2 kasa kolayligi tedirginligim vardi bu ok
3 bjk karsisinda geri adim atmakti bu ok
4 transferlerde pat pat konusmasiydi bu ok

En onemlisi ikunci sikdi bu arada

Onu saglamislar gerisi gelir

Parasiz hicbirsey yapamazsin cunki
Yanildim de gec yaw. Daha 1 2 gun evvel ben bile senden daha zenginim bu parasizlikla isler yurutulmez diyordun simdi cikmis kasa kolayligi falan diyorsun.

Her allahin gunu birbirinin 180 derece zitti seyler yaziyorsun

Boyle malca yonetilen bir kulup olur mu yav? 25-26 tane oyuncun olacak ama 4 tanesi senin butcenin yarisini olusturuyor.
Feghouli'ye 3.85 m euro net bonuslarla beraber 6 m euro Falcao'ya 5 m euro net bonuslarla 7 m euro Babel'e 2.5 m euro net + imza parası + bonuslarla 4-4.5 m euro verirsek bu durumda olmamız gayet normal şu sözleşmelere nasıl yönetimler imza atıyor anlamak mümkün değil

kolpacilar simdi "yazidigim isimleri baskan dogruladi" diyecekler kesin yani sallamaya devam

Ayrica bu kadar olumsuz konusmasinin en onemli sebebi fiyat kirmak. Menejerler anladi baskan ustunde baski var bunu kullaniyorlar baskan da boyle aciklamalar yapti. Gedson berkan ghezzalin max 10 gunu var sahsi tahminim.

Ben objektif adamim

Zamanla birseyi dinlerken altinda yatanlari okumayida ogrendim

Ilk fakir edebiyati konusmasi full beklentiyi dusurmek icindi cok belliydi dogru olanda oydu yoksa taraftar beklentiye asiri giriyor yikici oluyor ve fiyatlar yukseliyor

Tek begenmedigim konu stanciu sinik10 konusu oldu

Geçen sene Fatih hocanın en muzdarip olduğu konu, bizim keşfettiğimiz, genç, potansiyelli ve uygun fiyatlı oyuncuların, başına sızdırılıp, rakip takimlarin da bu oyunculara sulanmasiydi. Hatırla ne kadar sinirlendigini bu konuda hocanın.

Ben de kendi okuduğumu söyleyeyim, Ghezzal ve Rosier de dahil olmak üzere adı çıkan oyuncularin hepsi yem, tamamen gizli saklı oyuncuların peşindeler bence reis. Bunun kayınpederi de böyleydi.

Bir tek Gedson gelir diye düşünüyorum. O'nun dışında, bence sürpriz oyuncular gelecek.

Primci, yalancı, sahtekar tw hesapları derin bir sessizliğe büründü
Geceye doğru hiçbir şey olmamış gibi milleti kandırmaya, prime devam ederler
Bunun bir an önce engellenmesi lazım insanların duygularıyla oynayıp beklentiye sokup sonra hiçbir şey olmamış gibi akşamına duyum vermeye devam ediyorlar. Bu tarz hesaplar yüzünden insanlar durduk yere fazlasıyla sinirleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt