Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.539
- 3.425
- 2.278
8 sene önce bizimkiler Falcao'dan randevu bile alamazdı Murat.Falcao 7m kazanıyor diye 8 senedir belirtiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 sene önce bizimkiler Falcao'dan randevu bile alamazdı Murat.Falcao 7m kazanıyor diye 8 senedir belirtiyoruz.
Muhtemelen babel falcao ve diagne fazla kazanıyor.Cengiz yönetiminin kapa detaylı açıklama yapmadığını söyluyorlardı.
Ok senden başlayalım, bittiyse eylülde dönersin zaten nöbet dönemi dışında girdiğin yok.Transfer nöbeti bitti arkadaşlar. Hava sıcak gidin gezin dolaşın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru söylüyorsun beklentiler yüzünden bu duruma düşüldü hak veriyorum transfer olsa iyi olurdu ama sırf PSV yetirmek için 1.5-2 kat maliyetle adam gelmesindense bence gelmemesi daha iyi olur. Dediğim gibi belki de kadro olarak şu an ki mevcut kadromuzla belki düşük ihtimal de olsa turu geçilebiliriz sonuçta futbol belli olmaz bence çok acele ediyoruz eksikler var ama şu yeni süreç ve dönemde de takımımıza güvenmemiz de gerekiyor. Biraz sabredelim bence sonunda hepimiz mutlu olacağımızı düşünüyorum.San saygı duyuyorum düşüncene saygı duyuyorum ama bu mantıkla yola çıkarsak hedef her zaman katılabilmek ile kalır aynı avrupa şampiyonası gibi katıldık başarı ama orada sıfır çektik olsun katıldık ama, oturmuş bir kadroları doğru, ama bizim de bir hazırlığımızın olmaması da doğru değil hoş değil. Hele hele kandırılmak kandırarak da bir seçim kazanmak hiç hoşta değil, kusura bakma rengim çok öfkeliyim kabul edemiyorum bu belirsizlikleri. Saygılar…
Sen bi tatile çık ağustosta gelBir tane bari olsaydı lan
hayır dinledim mantıklı güzel konuştu zaten seçim öncesi boş atması belliydi altından kalakmadıgını söylmesi mutlu etti fakat ttararftar olarak psv maçına çok önem veriyorum. geçen sene rangers maçında 2-3 adamımız olsa yenicektik ve bunu görmüşken bu kadar eksik buraya gelmek canımı sıkıyor. özür dilerim renktaş canm elmasım bal elmasım kalk altına yatam olamıyorum. ki çıkan isimlerin hepsi keko isimler gidipte show yaptığı bay ismi dışında elle tutulur isim göremedik belki medyaya düşmemiştir o ayrı.Duz dinlemmissin bence
Yanildim de gec yaw. Daha 1 2 gun evvel ben bile senden daha zenginim bu parasizlikla isler yurutulmez diyordun simdi cikmis kasa kolayligi falan diyorsun.Benim icin 4 olay vardi 4ude tuttu
1 beklentiyi dusurmesini bekledim bu ok
2 kasa kolayligi tedirginligim vardi bu ok
3 bjk karsisinda geri adim atmakti bu ok
4 transferlerde pat pat konusmasiydi bu ok
En onemlisi ikunci sikdi bu arada
Onu saglamislar gerisi gelir
Parasiz hicbirsey yapamazsin cunki
Ben yanlış program izlemediysem, bize iyi DÖŞEDİ gibi geldi renktaş.Avatarima sictigimin gargameline iyi dosedi baskan
Feghouli'ye 3.85 m euro net bonuslarla beraber 6 m euro Falcao'ya 5 m euro net bonuslarla 7 m euro Babel'e 2.5 m euro net + imza parası + bonuslarla 4-4.5 m euro verirsek bu durumda olmamız gayet normal şu sözleşmelere nasıl yönetimler imza atıyor anlamak mümkün değilBoyle malca yonetilen bir kulup olur mu yav? 25-26 tane oyuncun olacak ama 4 tanesi senin butcenin yarisini olusturuyor.
Yeter yaw bu kadar karamsar olma. Icimi kararttin.transferleri lige yetiştiremezler
Ben objektif adamim
Zamanla birseyi dinlerken altinda yatanlari okumayida ogrendim
Ilk fakir edebiyati konusmasi full beklentiyi dusurmek icindi cok belliydi dogru olanda oydu yoksa taraftar beklentiye asiri giriyor yikici oluyor ve fiyatlar yukseliyor
Tek begenmedigim konu stanciu sinik10 konusu oldu
Yanildim de gec yaw. Daha 1 2 gun evvel ben bile senden daha zenginim bu parasizlikla isler yurutulmez diyordun simdi cikmis kasa kolayligi falan diyorsun.
Ben yanlış program izlemediysem, bize iyi DÖŞEDİ gibi geldi renktaş.
Başkan Burak Elmas: ''Bu şartlarda ve maliyetlerde şu an herhangi bir oyuncuyla anlaşamadık.''
yeni bi 10 gün sayacı açalım içimiz karardıYeter yaw bu kadar karamsar olma. Icimi kararttin.
Bunun bir an önce engellenmesi lazım insanların duygularıyla oynayıp beklentiye sokup sonra hiçbir şey olmamış gibi akşamına duyum vermeye devam ediyorlar. Bu tarz hesaplar yüzünden insanlar durduk yere fazlasıyla sinirleniyor.Primci, yalancı, sahtekar tw hesapları derin bir sessizliğe büründü
Geceye doğru hiçbir şey olmamış gibi milleti kandırmaya, prime devam ederler