- 21 Ocak 2010
- 73.061
- 51.461
- 5.003
Daha da transfer duyumlarına prim veren maldır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Ünal Aysal'ı severim ama transferde bu kadar övülmesi manasızNe hikmetse bunları hiç söylemiyorlar.![]()
Dün geceki şovmen duyumcuların coşmasından belliydi bir halt olduğu. Gaza gelmeyin, takip etmeyin, forumda paylaşmayın şunları.
Clyi gözden çıkmak Galatasaray vizyonunu anlayamamaktir çok yazık kulübümüz 5 senede ne hale geldi Burak beye güvendik o da gidenleri aratmıyor dalga geçtiğimiz rakiplerimize benzemeye başladıkücün besin hesabini yapip cl gelirinden olmak
evet bir de cikip bu yönetim basarilidir diyen tipler bile olur yakinda
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Daha da transfer duyumlarına prim veren maldır.
Burak insanlari hipnotize etmis gibi. Avrupa fatihi dediğimiz takim ön elemelerde elenmeyi normal karşılar oldu. Bu gidişat hic hos degil.ücün besin hesabini yapip cl gelirinden olmak
zamaninda aysal baskana verilmeyen yetkiler, ilerde bu beceriksizlere verilir bir deBurak insanlari hipnotize etmis gibi. Avrupa fatihi dediğimiz takim ön elemelerde elenmeyi normal karşılar oldu. Bu gidişat hic hos degil.
Nasıl bir gelirki bu, hiç faydasını görmedik.25 kazandık 50 harcadık.Kazandıysa Başakşehir kazandıi,adamlar para geliyor diye transfer çılgınlığına girmedi.Büyük takımların hepsinde yöneticilerin bol keseden transfer şovlarına gitti yazık ki o paralar.ücün besin hesabini yapip cl gelirinden olmak