Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet federasyona bonservis gideri bildirmemişler devre arassı ama Başakşehir'e para peşin ödenmiş başka ağ üzerinden.
11m rakamının da olduğunu belirtelim. Koç dan sonraki başkanın çekeceği var. Fb tüm kulüpler arasında en kötü olanı olabilir.

GSCimbom Mobile App

Biz büyüğüz ama bizim başımıza gelen başkanlar ve yöneticiler küçük.
Kesinlikle doğru söylüyorsun ama bu durumun baş sorumlusu göstere göstere hatalar yapan başkan ve yöneticilerdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yönetimi hataya zorlayan taraftarı da es geçmemek lazım.

GSCimbom Mobile App

Şuan ismi geçen oyunculardan kim gelirse gelsin avrupada başarı gelmez.

O yüzden genç geleceği olan oyuncu için son güne kadar beklenebilinir.Panik transferi , romantik taraftar gazı ile yapılmış transfer istemiyoruz.

Falcao romantik taraftarımız yüzünden bu takıma ittirildi.Aynı şeyleri yaşamamalıyız.

Biz eskiden büyüktük artık gerçekleri görmek gerekiyor. Bu sadece yönetici başkan hoca ile açıklanacak bir durum değil. Ülke de lig de takımlarımız da gerçekten küçük Avrupa sahnesinde. 2-3 oyuncuyu elit liglere gönderince gururumuz diyoruz milletin oyuncuları o liglerde fink atıyo. Bişeyleri abartmayı, dev aynasında görmeyi ne yazık ki çok seviyoruz.

Galatasaray potansiyeli itibariyle doğru yönetilirse dünyanın en büyük ilk 30 klübü arasına net girer.

Evet ülkenin ekonomik şartları doğal olarak bununla bağlantılı taraftarların klübe katkısı,alt yapı,dışarısının ülkeye bakış açısı falan bunlar çok ciddi sıkıntı.Bunlara rağmen ilk 30 içindedir.

Buradaki sıkıntı şu.Başkan ve yöneticiler hata yapabilirler.Başarısız olabilirler.Bunda sıkıntı yok.
Bizim başımdaki adamlar anormal hatalar yaptılar.Göstere göstere hata yaptılar.inanılmaz basit hataları sürekli yapdılar.
Faruk süren dönemi hakıında çok fazla yorum yapamam.Ama o dönemki yöneticiler daha sonrada yöneticilik yaptı.En önemlisi Fatih terim vardı.Ben şu sonucu çıkarıyorum demekki o 2000 kadrosu falan tesadüf olarak kurulmuş.Ondan sonra bu adamların yaptıkları transferleri görünce bu çıkarımı yapıyorum.

Özhan canaydından beri daha sıkı takip ederim.Bu dönemden beri inanılmaz kötü yönetildik.

Abi yönetimi eleştir okey de tff'nin fenere beşiktaşa yönelimi ile bize olan yönelimi çok farklı oturup bunu mu konuşalım? Adamlar yıllar içinde bu limit olayından puan cezası, transfer yasağı, para cezası almaları gerekirken hep hasıraltı edildi. Aynı şey bize olsa emin ol bu cezalar üst perdeden verilecekti. Bu bahane değil gerçek.

Yahu bu federasyonun şerefsiz olduğunu biliyorum.O zaman federasyon hakkında tek yorum yapacaksın.Hemen tüm kurullarıyla istifa etmelidir.hala yok yabancı sınırı,yok limit diyerek federasyonla muhatap oluyorlar.

Yahu şimdiye kadar Galatasaray camiasının ayağa kalkması lazımdı.Tam bir rezillik.

Gidip şerefsiz başkanlarla o toplantıya katılmayacaksın.Gedsona teklif yapmışlarsa o toplantıda yüzüne vuracaksın.Madem limiti deldiler o toplanıya katılıyorsan bunları söyleyeceksin.

Ama o limit konusunda adamlar bir şekilde kılıfına uyduruyorlar.Oradan vuramayız. bizimde kılıfına uydurmamız lazım.Ama bizdekilerde para yok.’

ülke zor dönemden geciyor

kendimi bildim bileli hep zor dönemden geciyor :asd:

Renktas aziz yıldırım futbolcu ile ayrı sözleşme ve federasyona ayrı sözleşme yapıldığını söyledi. Bu ciddi iddiayı bile gecistirdiler. Zaten almaları gereken ceza vardı iki sene öncesine ait hatta sosyal medyada baya dillendirildi fakat yine fenerasyon ses çıkarmadı. Biz yapsak aynısını basimiza gelecekleri düşünün.
Temiz futbol için iktidarın etkisini kaybetmesi lazım yoksa bu şekilde devam edecek

İktidarla falan alakası yok.Senelerdir aynı hatayı yapıyoruz.Biz camia olarak güçlü duramıyoruz.Vasıfsız Galatasaraylılıkla alakası olmayan başkan ve yöneticileri körü körüne savunuyoruz.

Arkadaş ali koç bir şekilde klübe cebinden para veriyor.Bu kadar basit.

Çünkü bu sene büyük bir gizlilik var (bence). Geçen sene Fatih hocanın en muzdarip olduğu konuydu bu hatırlarsanız.

Şimdi Ghezzal, Rosier gösterip, aynı Marcao, Onyekuru gibi adı hiç geçmeyen, az maliyetli, potansiyel scout transferleri göreceğiz gibi.

Yoksa ekmek aslanın ağzında. Bütün kulüpler bitik, sen o kadar emek verip uygun fiyata potansiyel adamlari buluyorsun, fbjk salca oluyor sonra.

Özellikle dünkü toplantıdan sonra, Gedson hariç, başında adı çıkan oyuncuların hepsinin yem olduğu düşüncesi oluştu bende.
Iyi de o zaman neden hicbiri alinmadi? Gecen sene 1.5 - 3 arasi fiyatlari vardi. Valla hic sanmiyorum

İki bayram arası transfer olmaz, seneye mayısa kadar beklemeyin. Cümleten iyi ve sağlıklı bayramlar.

5BDE7A93-1524-42E2-838C-4821B9836302.webp

2 aydir ilk defa bos goruyorum nobeti
Demek kaplar yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt