Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Di Marzio ve onun yan çarı Fabrizio çok bozdu çok. İyi kolpalıyorlar milleti son zamanlarda.Demekki almak için 2 milyon euro para istiyoruz. Udinese ise 4-5 milyon euro istiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di Marzio ve onun yan çarı Fabrizio çok bozdu çok. İyi kolpalıyorlar milleti son zamanlarda.Demekki almak için 2 milyon euro para istiyoruz. Udinese ise 4-5 milyon euro istiyor![]()
:crushed:Üstat forumu dikizliyor demek
evet rdşYedlin covid oldu değil mi o yüzden kadroda yok?
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Jakup Jimmy Durmaz ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekild
“Profesyonel futbolcu Jakup Jimmy Durmaz ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştı
2019-2020 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücre
2020-2021 sezonu için net 7.000.000 sabit transfer ücre
2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücre
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
.”tititir.e: duyurulur.”
Boldladığım yerdeki söylemin kupayı almamızın tesadüf olduğunu söylemekten çok farkı yok.Galatasaray potansiyeli itibariyle doğru yönetilirse dünyanın en büyük ilk 30 klübü arasına net girer.
Evet ülkenin ekonomik şartları doğal olarak bununla bağlantılı taraftarların klübe katkısı,alt yapı,dışarısının ülkeye bakış açısı falan bunlar çok ciddi sıkıntı.Bunlara rağmen ilk 30 içindedir.
Buradaki sıkıntı şu.Başkan ve yöneticiler hata yapabilirler.Başarısız olabilirler.Bunda sıkıntı yok.
Bizim başımdaki adamlar anormal hatalar yaptılar.Göstere göstere hata yaptılar.inanılmaz basit hataları sürekli yapdılar.
Faruk süren dönemi hakıında çok fazla yorum yapamam.Ama o dönemki yöneticiler daha sonrada yöneticilik yaptı.En önemlisi Fatih terim vardı.Ben şu sonucu çıkarıyorum demekki o 2000 kadrosu falan tesadüf olarak kurulmuş.Ondan sonra bu adamların yaptıkları transferleri görünce bu çıkarımı yapıyorum.
Özhan canaydından beri daha sıkı takip ederim.Bu dönemden beri inanılmaz kötü yönetildik.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi