Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bizim dana ortakları dün vazgeçtiklerini söyledi, iki kişinin arasında anlaşmazlık olmuş arefe günü haber ettiler. Bizde birkaç aradık taradık son dakika ortak arayan yok haliyle, migrostan aldık kurbanı. 3. gün akşam keseceklermişBende gittim kasaptan ciğer ve pirzola aldım, onla kahvaltı yaptım napayım reis. Üzdüler beni bu bayram
![]()

Müthiş kadro kuruyoruz , müthiş top oynuyoruz da senelerdir tek problem THY’nin şans getirmemesi

Bence de olayı böyle okumak yanlış. Avrupada temposuzluktan yapamıyoruz. Temel sebep bence bu. Hocanın transfer listesinde dikkat etmesi gereken özelliklerden biri de fizikli veya tempolu oyuna yatkın oyuncular tercih etmesi. Bir yada iki tane duran oyuncu alabilir (bunlar da işin teknik yönünden takıma çok katkı sağlayacaksa ancak) diğerlerini dediğim gibi tempolu oyuna yatkın oyunculardan kurmalı.Müthiş kadro kuruyoruz , müthiş top oynuyoruz da senelerdir tek problem THY’nin şans getirmemesi
Adanademirsporun taraftarı var ama. Ayrıca alınanlar Falcao değil, Belhanda'yı her ne kadar beğenmesekte ortalama üstü bir futbolcu. Ballotelli şuanki ligteki forvetlerin hepsinden kaliteli bir forvet. Siyasi destek ve para desteğide var, iş yaparlar bence. Başakşehir tamamiyle gövde gösterisi. İçi boş, taraftarsız ekip onlar. İBBde gidince para muslukları kısıldı. Olmayacağı taa 2010lardan beri belli.Ömürleri uzun süreli olmaz. Ben böyle takımları anlayamıyorum, anlamlandıramıyorum.
Başakşehir, AdanaDemir vs.
Bir tek mantıklı hareket eden şu anda Alanya var.
Sen lige yeni yükselmişsin veyahut taraftarın zaten yok.Baskı zaten sıfır. Amacın kar etmek için kurulmuş bir şirket/takımsın. Full yaşlı oyuncuları doldurmak ne demek takıma veya full yıldızları doldurmak nedemek takıma.
Madem paran var ahbapları değilde gerçekten bu işin eğitimini almış adamları topla, düzgün bir sistem kur ve adım adım ilerle. İyi bir denge oluşturmaya çalış. İlla yıldız istiyorsan al, yaşlı da al ama oyuncuların geneli bütçeyi aşmamalı ve scout transferi olmalı. Zaten oyuncular kendini göstermek için kendini parçalayacak, hem iyi performans alıcaksın hem de satıp iyi para kazanabilirsin. Win-win durumu yani. Tamam belki şampiyon olamazsın ama zaten bunu senden kimse beklemiyor, baskı yok.
Ben bizim takıma da bir sistem önerim var ama Scout transferi full olmuyor. İyi oyuncuların etrafına 1-2 tane genç koyup parlatıp belli bir yaşa gelince satıp altan geleni koyup böyle bir döngü oluşturmamız lazım. O yüzden ghezzal transferini uygun şartlarda mantıklı görüyorum ghezzalin gelmesi mustafayı, barışı, yeni gelicek 10u vs bütün takımın performansını arttırabilir. Çarkın dişlileri işlerse zaten x gelmiş y gelmiş pek önemli olmaz. Önemli olan çark sistemi ve çarkın önemli parçalarında paraya kıymak. Gerisi geliyor zaten.
Biraz uzattım kusura bakmayın renktaşlar, fakat düşüncelerimi belirtmek istedim, en özeti bu oldu![]()
Uğursuz thy mi yine, bu sponsorla kazandığımız savaş yok. Global sponsor işi de yalan çıktı böylece. Global bir firma sadece süper lig için mi sponsor olcak bu durumda. İnandırıcı değil.
Kolay tabi yav geçelim bu işleri, ta skov olsen hayallerinin olduğu zaman olsen videolarında damsgaarda hayran kalıp sonra takip edip önermişliğim var. Forumda ilk öneren kişi benim misal bu çocuğu o sene haklarını alayım sende kalsın desen en fazla 1.5 milyon Euro'ya alırdın.1 ‘ e bulup 10’a satma konusunda katılıyorum.Bu işleri çok kolay zannediyoruz.Galatasaray seviyesinde bir milyona oyuncu bulmak zor.bulanlar kimbilir kaç tane deneme yapıyor.Bunu bizim yapma şansımız yok.Dolduralım takımı böyle oyuncularla bir bakmışsın küme düşmeme mücadelesi veriyoruz.
İlk 11’i kurarsın ondan sonra böyle adamları istediğin kadar deneyebilirsin.
Ama marcao konusunda katılmıyorum. Marcaouu sattık sattık aksi taktirde elimizde kalabilir.Gerçekten para sıkıntısı yaşıyoruz.Gönül ister tabiki hiç kimse satılmasın.Ama şu dönemde mecburuz.Ayrıca parada olsa bence marcaoya teklif varsa kesinlikle elden çıkarılmalı.
Marcao,taylan,diagne kim para ediyorsa satılmalı.Muhtemelen talipleri yok.Bir biz beceremiyoruz oyuncu satmayı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gylfi Sigurdssom child sex abuse yüzünden tutuklanmis.
Senin tesadüf anlayışın farklı.Orada bahsettiğim olaydan bu anlamı çıkarman muazzam.Boldladığım yerdeki söylemin kupayı almamızın tesadüf olduğunu söylemekten çok farkı yok.
Reyiz sana bişey söyleyim mi alaksı yok. Gedsonu isteğimiz yeni bişey değil. Bjknin teklifi 3 5 günlük iş, peki biz neyi bekliyoduk bu saate kadar. Yapıp pazarlığını alsaydın zamanında.Gedsonu 7.5a alabilecekkken it bjk sağolsun alamıyoruz
Dün açık açık söyledi cl maçları geçene kadar bir şey beklemeyin diyeYaprak kımıldamıyor yav bu kadar da durgunluk olmaz ki