Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y
Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın kiralanması için Leicester City ile her konuda anlaşan Galatasaray'ın, Cezayirli yıldıza vereceği ücret de belli oldu. Ghezzal, Galatasaray'dan senelik 3.5 milyon Euro alacak. (@mcdavran)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YAlan

Nedense gedsonun italyada çok başarılı olacağını düşünüyorum.eğer biz alamazsak iyi bi italyan takımında sağlam iş yapabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 gün sonra Lille ile maçları var. O riskli bir maç. Lille'in ilgisi var Gedson'a çünkü. Renato'yu Barça'ya satmaları durumunda alternatiflerinden biri olarak Gedson'u yazıyorlardı orada. Göze girmez umarım.

Senin tesadüf anlayışın farklı.Orada bahsettiğim olaydan bu anlamı çıkarman muazzam.
yönetimleri körü körü savunucam diye ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Bu yorumunuda ona bağlıyorum.
Benim bir şey savunduğum yok o kadronun tesadüfen oluştuğunu belirtmişsin, yazdığından o anlam çıkıyor. Bana göre iki söylem arasında çok fark yok. Süren yönetimini savunsam ne olur savunmasam ne olur bu saatten sonra ama dezenformasyon başka bir olay.

2 gün sonra Lille ile maçları var. O riskli bir maç. Lille'in ilgisi var Gedson'a çünkü. Renato'yu Barça'ya satmaları durumunda alternatiflerinden biri olarak Gedson'u yazıyorlardı orada. Göze girmez umarım.

Valla kimse bizim gibi transfer süreci yaşamıyor.dünydaki tek biziz böyle süreç yaşayan.milletin elli tane alternatif oyuncusu var listede ilk 5 le hızlıca görüşüp 10 günde hangisini alabiliyorsa alıyor.bizim 1 ay sadece listenin başındaki oyuncu ile görüşmemiz sürüyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ajax’ın aldığı kaleciyi Florya’da deneyip, imza attırmadan Ajax’a yollamışız. Şaşırdık mı? Hayır.

Denemeye alabiliriz ama 16 yasinda oldugu icin ailesinin onayi gerekiyor ve en azindan babasi veya annesinin de birlikte Türkiye de yasamasi gerekiyor

Belcika da Galatasaray futbol okulu var mesela ordan örnek vereyim

Futbol okulunun genel koordinatoru ile tanistim,yetenekli bir Cocuk buldugumuz zaman bile anne babasini ikna etmek cok zor oluyor tatil amacli denemeyi Kabul ediyorlar 2 haftaligina istanbul’a geliyorlar Daha sonra ise dogal olarak dönüyorlar kesin dönüs yapmak istemedikleri icin

Yani böyle bir sorun var

Denemeye alabiliriz ama 16 yasinda oldugu icin ailesinin onayi gerekiyor ve en azindan babasi veya annesinin de birlikte Türkiye de yasamasi gerekiyor

Belcika da Galatasaray futbol okulu var mesela ordan örnek vereyim

Futbol okulunun genel koordinatoru ile tanistim,yetenekli bir Cocuk buldugumuz zaman bile anne babasini ikna etmek cok zor oluyor tatil amacli denemeyi Kabul ediyorlar 2 haftaligina istanbul’a geliyorlar Daha sonra ise dogal olarak dönüyorlar kesin dönüs yapmak istemedikleri icin

Yani böyle bir sorun var

Dediğin şekildeyse bizim takıma kızılacak bir durum yok. Oyuncunun yolu açık olsun o zaman. 18’inden sonra belki yollarımız kesişir.

çok merak ediyorum acaba bir yaz dönemi haziranda transferler bitmiş takım kampı yemiş eksiksiz hazır bir şekilde ağustosta lige başlayacakmıyız kaza bela hastalık olmazsa 40 50 sene yaşarım max bu süre zarfında 1 kere bile olur mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt