- 18 Mayıs 2011
- 54.460
- 58.765
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 yıl önceydi...UCL den gelen paradan daha fazlası Belhanda' nın satılmayıp, Diagne' nin alınmasıyla heba edildi; oyunculara verilen paraları da katarak söylüyorum. Luyindama da o zaman alınmıştı, 8 milyonluk stoper neyimize idiyse?..2-3 sene evel Arap bir takım hoca basın toplantısında dillendirmişti
şu senenin haberiydi galiba net emin değilim ama araştırmam lazımBelhanda'ya 10 milyonluk teklif verildigi tamamen kolpa. Max 5'tir. Ben 5 oldugunu bile dusunmuyorum. 2.5 sene once 10'luk teklif alan adam Adana Demir'e imza atmak zorunda kalmaz.
şu senenin haberiydi galiba net emin değilim ama araştırmam lazım
Fanboyluk yapmak istemiyorum o zaman da satılması gerektiğini düşünüyordum ama bu adamın adsden aldığı maaş aldığı en yüksek teklif değildir bence kendisi kalmak istedi Türkiye’de yoksa Araplar kesin çöker diye düşünüyorumYow he he diyebilecegim bir haber. 10 milyon bonservisi gozden cikarmis bu 2 zurna takim Belhanda bedavayken niye almamis acaba?
10 milyon verseler bence evlerine kadar bırakırdık yalan haber gibiBelhanda satışı için sorulan soru üzerine mikrofonlara, ''Yerini doldurmak kolay olmazdı, çok önemli bir oyuncumuz'' diyen, oyuncuya rica ederek takımda kalmasını sağlayan Fatih Terim, rakamın da konuşulanlar gibi olmadığını söylerdi aslı olmasa; hep 10 milyon deniyordu çünkü...Aradan 2.5 yıl geçmiş, şimdi almamış olmaları bir şeyin ispatı değil. Zaten Arapların hovardaca para savurduğu son demlerdi hemen hemen...
Yeri geldiği ve içimde de adeta yara olduğu için değinmek istedim...
Sevinme değil de mecbur imzalandı borçlar faizsiz vadeye yayıldı diye biliyorum bu şekilde bankada kendini bir şekilde sağlama banka yaş tahtaya basmıyorŞu an atıyorum 30 milyona oyuncu satsak bankalar birliğin anlaşması yüzünden o paranın önemli bir bölümünü banka senden kesiyor zaten. Kazandığın tüm gelirler öyle ve yapacağın her işlemi bankaya bildirip onay almak zorundasın. Herkes bu anlaşmayı imzalarken sevindi ama ben bu işin pek yürüyeceğini sanmıyorum.
Yow he he diyebilecegim bir haber. 10 milyon bonservisi gozden cikarmis bu 2 zurna takim Belhanda bedavayken niye almamis acaba?
8-9 kulübe kalan menajere işte Davila oyunuSeten ve Gurrpegi 8-9 milyon $ demiyormuydu?
Anlamadım ustat bana mı yazdın ?
Ya almasına alınır mesele almak değil limit yokmuş limit. 100 küsür milyon tl'lik limit açmadan aldığın oyuncuyu da kullanamayacaksın. O yüzden o 4'lüden en 3'ünün gitmesi şartUlan koskoca Galatasarayin kasasinda simdi bir tane 3 4 milyona transfer yapacak parasi yokmu simdi
Ffp bile varken bukadar sürünmüyorduk
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi