Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.870
- 1.534
- 1.198
Mantığım 3 yeriz diyor ama iyi bir skor alacakmışız gibi bir his var içimde nedense..
Vurur geçer miyiz bugün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vurur geçer miyiz bugün?
1 yas buyuk ghezzale de en az 4.5 -5 vericez ustatİlla ghezzali alacaksak 10 numarada kullanamaz miyiz ? Ben stanciuya ısınamadım bir türlü bu yaştaki adama 7.5 bonservis vermek hiyarlik olur en azından 2 hiyarlik yerine 1 hiyarlik yapalim
Bakalim Stanciu'nun alternatifi kim olacak?
Maaşı uygun olsa Texiera isterdim de hem yaş hem maaşBakalim Stanciu'nun alternatifi kim olacak?
Sanirim Katar a mi ne gidiyormus.Maaşı uygun olsa Texiera isterdim de hem yaş hem maaş
bjkli fanatik muhabir dün fark 1 milyon civarı diyordu bugün 2 kat diyor. Eğer öyleyse katardan gelen teklif 5 milyon üstü olur. Koşa koşa gider adamSanirim Katar a mi ne gidiyormus.
Hayatta mı kendisi?
Bilmiyorum vallahHayatta mı kendisi?

Teklif olsa lemina kosa kosa gelir yalan haber
Galatasaray, Mario Lemina'yı bekliyor!
Galatasaray, Mario Lemina'nın transferi için hem Gabonlu futbolcu hem de Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor.
21/07/2021 Çarşamba
İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton kadrosunda yer alan Marino Lemina kariyerine devam edeceği kulüp konusunda henüz karar vermedi.
Southampton'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Mario Lemina ile Nice ve Marsilya yakından ilgileniyor ancak Galatasaray'ın da Gabonlu futbolcuya bir teklif var.
raşit göz göre göre bize gelecek tinercilerden ses çıkmadığına göre bize patladı olay