Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeye inanmayın biraz düşünün. Başkan çıktı dediki bankalara verdiğimiz limit beyanının zaten üzerindeyiz. 4 topçumuz yüzde 48 ini oluşturuyor bu bütçenin. Bunlar gitmeden transfer yapamazsın. Yaparsan tescil ettiremezsin. Mecbursun göndermeye. Kimseyi alamazlar.
Doğruya doğru bu adamlar gitmediği için aşağı yukarı şu kadromuz ile sezona başlarız

Daha fazla para istiyolar yorumu da yapılır,su an anlasma yok dedi diye kesin.Benim artik beklentim kalmadi. Gs taraftari gibi kaotik transfer haberleri de.umdugunuzu buluyosunuz, bence iyi oluyor.1 transferle mac unutuldu.bakalim daha kimler kekleyecek,gala sevgisi bile yalan attıysa.inanacak kimse kalmadi

Koşu mesafesinden ziyade tempolu koşu önemli, bunu yapamadığımız ve çok geride olduğumuz tv'den dahi görüldü zaten.

Takım kötü oynadı, tercihler yanlıştı. Bu kadar basit.

Çıkıp da sürekli yok 78 koştuk yok 104 koştuk yok 102 koştuk gibi yalan haber yapma ve bunların hepsini doğru sanıp paylaşmaya gerek yok.

Yapılan yanlışı eleştirmek için yalan donelere başvurmak mantıksız.
Sevgili admin net olarak beni hedef almışsınız ben verileri medyada gördüm ölçmedim siz olctuyseniz paylaşın doğrusunu bilelim yoksa yalan yanlış bilgi paylaşma derdim olsa saçma sapan transfer haberleri paylaşırım ki transfer dönemindeyiz daha çok ilgi çeker son 2 yılda ziraat Türkiye kupası dahil hangi maçta rakibimize fizik olarak üstünlük sağladık onlardan daha çok koştuk daha çok mücadele ettik bunu sağlayacak olan hocadır sürekli transfer transfer olmaz kalite eksiğine eyvallah tabii ki transfer gerektirir ama sahada kosmamayi fiziken dayak yemeyi kimse bana transfer eksiği şu bu ile açıklayamaz

1 yıl kiralasamıydık mümkünse cicaldauyu..zorunsuz satın almayla..

galasevgisi bile patlıyorsa ben kimseye inanmam biraz uzak kalmak en iyisi

Patlama yok ki aslında. İlk defa önce kulüple anlaşma yoluna gitmeyi denemiş olabilir bir yönetim

Birileride adam gibi çıkıp desin para yok ülkenin durumu belli 5 sene takımı nadasa bırakıp ağır sözleşmelerden kurtulacağız küçülerek yeniden yapılanıp büyüyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt