Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsimsiz Romen oyuncular,
Tamas,Bratu,Petreler,
Üzerine Terim ile birlikteler,
Tedirgin ediyor.
dedigin gibi duz oyunculardi ,pek iz birakamadan gidenler sinifinda oldular.

*tamas dedin de, halen aktif futbol oynuyor kendi ulkesinde . yas 37
kariyer bazli bizden sonra ispanya ligi celta vigo yapmasi ,fransa liginde auxerre epl den wba yapmasi sasirtici idi o donemler. bayagi da mac yapti bu takimlarda,, diger takimlarda var oynadigi ama bu 3u lig olarak onemli .

*petre kendisinden 2 yas buyuktu, kariyer olarak bana gore daha geride kalani oldu. bir tek modena elle tutulur takim bizden sonra oynadiklari arasinda.

*bratu bizde hatirladigim 5,6 gol atmisti . bizden sonra bir nantes var elle tutulur kulup olarak. orda da pek varlik gosteremedi... zaten genel anlamda ulkesi adina da pek bir katki verdigi soylenemez. yedek oyuncu olarak bekledi kulubede ,oynadiginda toplam 2 gol atti.....

*birde niculescu ,lutu vardi tutmayan...

*ozellikle romanya menseli forvetlerden bir illie etkisi bekliyorsun izlerken... bariz kaliteli,kumas ve en onemlisi illie de futbolun benim adima en onemli xfaktoru olan fundemental yonun guclu olusu sahada bariz fark ediyordu o donem bizde oynarken ve sonrasinda 5 sezonluk valencia donemindeki sahadaki durusu. valencia seruveninde ilk 3 sezon ortalama 10 gol atti yanilmiyorsam. bizde ilk sezon 6 2.sezon 11 gol atmisti.
valencia nin o donemki hocasi italyan ranieri kendisine lakap takmisti o donem haber olmustu; cobra. yetenekleri ve gol vuruslarindaki etkili soguk kanliligindan dolayi.......

*netice olarak hem basarili hem basarisiz secimlerimiz oldu romanya menseli formamizi giyen oyuncular ozelinde.
nasilki hagi,popescu,filipescu,illie gibi iyi ornekler olduysa, basarisiz seninde bahsettigin isimler de oldu.

*haliyle alinan oyuncu romanya menseli olunca, de ja vu nun negatif olani mi tekerrur eder diye de tereddute girmek dogal oluyor anliyorum .

ben yine de umutluyum. de ja vu nun tarihteki iyi tekerrur eden sinifinda yerini alacak gecmise donup baktigimizda mustakbel yeni romen oyuncumuz cicaldau ozelinde.....

ps;

romanya menseli en verimli romen oyuncu 99/00 sezonunda intere giden mutu... 14,15 mac oynayip verona'a gecis yapmisti... o donemler inter de bayagi sirkulasyon oluyordu oyunculara yonelik....
mutu sonraki donemde verona da iki sezon oynadi, 2.sezondaki cikisi iyi olunca parma'ya gecis yapti burda muthis bir tek sezonluk peak performans sayesinde chalsea yolunu tutmustu....sonra juve, ve derken ozdeslestigi fiorentina seruveni 5 sezon.... sonra idare eder takimlarda kariyerini sonlandirdi..........

2000lerin basindan bugune kanimca cok damga vuran romen menseli oyuncu olmadi...
benim adima ilie,mutu pozitif anlamda sahada iyi orneklerdi.... efsanelerimiz haricinde.

*bizim cicaldau umarim faydali olur. temennimiz bu. ben umitliyim.....
son olarak , *romen menseli buyuk beklentim olan,potansiyel tek salt saf yetenek var ozelimde; popescu. onu da becali italya ligi icin dusunuyor pahali gelir alcisina..... forumumuzda da basligi var yanilmiyorsam. < iyi gozlem.

transfer basligina genel donersek; tek beklentim ; gedson. tekrar ediyorum asiri elzem. kompakt takim olma yolunda eksik parcalari birlestirme adina onemli detay kendisi benim adima....
bunun haricinde,

ilk 11de dm daha dogrusu cdm olarak ise eskiler bilir; *david jarolim vardi ceklerden hamburgla ozdeslesen. bu tur bir profil oyuncu alinmasini isterdim.
<:> teknik,stamina,disiplin,caliskanlik, pas ozelligi gibi one cikan saglam yonlerinden dolayi cok begenirdim. fundementali yuksek bir oyuncu oldugundan yeri ayridir bende.
bu tur bir profil keske alinsa. simdi olmasa bile sonraki donemlerde bu tur profil oyuncu bakilmali bence bu bolgeye.

Cimbom ajans > haluk. Şakasız bu arada.

Şuan mevcut gazeteciler hiç
İstihbarat alamadıkları için kuduruyorlar doğru düzgün ne aldığımız sağ bek ne de romanyalı cocuk akıllarında bile yoktu şuan hem prim yapmak hem farklılık oluşturmak hemde bir nevi gündeme gelebilmek adına bir nevi hırs yapıyorlar. Bence şuan sadece konuşmak için konuşuyorlar bir b.k bildikleri yok.

Vay be bonservisiyle yabancı aldık.. en son kimdi Diagne falan mıydı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gedsonun gelmemesi demek sezona kilit vurmamız demek

Gerekirse kredi çekip ben alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt