Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gk üyesi söylüyor renktaş bunu, ayrıca bence maliyetler yüksektir boşuna mı hoca ve başkan bazı oyuncular takımın yarısı diyor.
Renktaş Falcao nun imza parası ve yıllığı 7-8 oluyordurda feg için abartı bence. Genel kurul üyelerine gelince çok bi halttan haberleri varmış gibi konuşuyorlar da ben inanmıyorum.

Dizrgz2WAAcL96c.jpg
Kanka bana yazmamaya yemin mi ettin footoyla anlaşıoz sadece 😂😂😂

Falcao Feghouli Babel Diagne haber bile çıkmıyor.
Falcao : Evde işleri varmış, antrenmandan izin istemiş.
Feghouli : Profilinden GS kaldırıp ekleyerek taraftarla benjamin geçiyor.
Babel : PvA'ya gel hadi türünden mesaj attığı için yönetimin gözüne girmiş, kalmayı garantiledi.
Diagne : Ne yapsa yeridir.

(Bilgi değil, mizahtır)

çünkü bizim milletin her konuda aklına gelen ilk 2 şey dedikodu ve üçkağıt. eski kulübünün sahip olduğu %30 luk satıştan paya bile "cebine indirdi parayı" diyecek kadar kafayı yemiş bazıları.
Twde de hakanş çıkmış bişeyler zırvalamış gördün mü. Hocayı ima ederek bişeyler diyor

HY Berkan bitti dedi, sonra çok az fark kaldı dedi, şimdi bitmek üzere dedi. Kolpanın bu seneki adresi HY olmuş youtube yayınları yeterli gelir getirmiyor demek ki.

Saracci'nin de ön çapraz bağları kopmuş Lezpig'in hazırlık maçında.Şöyle düşünüyorum da bizimle idmana çıkmış bir oyuncunun biraz tempo yapan takımda hemen sakatlanması "takımın antrenman yapısı üzerindeki şüphelerimi" arttırıyor.Başkanin yerinde olsam ilk yapacağım iş bu konu hakkında rapor olur.Üzerine de çözüm yollarını araştırmakla devam ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt