Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günümü kurtarıcaz yoksa geleceğimizi mi ? Günü kurtaracaksan bankalara borçlanıp borçlanıp alın 10 tane futbolcu. Eğer geleceğimizi kurtaracaksak transfer filan yapmayın. 1 yıl sonra terimi ve evlatlarını kovup floryanın kapısının kilidini değiştirip yeni bir sayfa açmalıyız

sir terimokrat mi

Tek suçlu hoca değil o yüzden günah keçisi aramayın derim boşuna.

Bize gelen her futbolcunun perfomansi dusuyor , anadoludan gelen futbolcunun da perfomansi dusuyor buyuk kulupten gelen futbolcunun da perfomansi dusuyor. Neden acaba ????
Bu sahsen benim her zaman sorguladığim bir durum ama sorun su kendi kendime sorguluyorum

Baska takımlarda izlerken keske bizde olsa dediğim oyuncu bize geliyor aaa fıs ,o adam bizden ayrılıp baska takıma gidiyor yine yıldızlasiyor

Tek suçlu hoca değil o yüzden günah keçisi aramayın derim boşuna.
E617Y81XMAAL0i2.webp

borsaya acıklama yapmama kararını bu yüzden mi almışlar :)

Geçen hafta bu konuyu detaylı bir şekilde yazmıştım ama herkes saldırmıştı ft düşmanlığı yaptığımı düşünüp. Halbuki alakası yok, tekrar yazayım.

Arda Turan'ı ilk aldığımızda kapa bu şekilde açıklandı:

1626948821320.png

Geçen sezon toplam Lig + Avrupa 43 maça çıktık, Arda turan bu maçlarda toplam 21 maçta ilk 11 başladı. 1 maçta daha ilk 11 başlasaydı sözleşmesi 5 m tl'ye otomatik yenilecekti. Buna tesadüf diyebilirsiniz belki ama işin garip tarafı şu,

1626949513405.png

sürekli ilk 11'de başlayan adam bir anda son 10 maç kesiliyor, sadece 3 maç 11'de başlıyor. Bu 3 maçın 2 maçı da sözleşmesinin uzamaması garantiye girince 11'e giriyor.

Şu an medyada dolanan da Arda'ya yüzde 100 zam yapıldığı, yaklaşık 8-10 milyon tl alıyor bence de. Geçen sezon 1 maç daha 11'de başlasa 5 milyon tl alacaktı, bedava neredeyse.

Bunu detaylı bir şekilde açıkladığımda hem Elmas yönetimini ciddi bir şekilde eleştirmiştim hem bu konuyu da gündeme almamız gerektiğini söylemiştim. Ama tabii linç yemiştim, taraftar olarak tüm pisliği halının altına atmayı çok seviyoruz çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt