Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin ilginç yanı 3 yıldır pas üzeri çalışıyoruz ayak teniside cabası ,normalde psvnin baskısını çok kolay kırabilmeliydik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
pres tarzlari farkli bir taktikte. bence basarili olmamiz zor idi bu konu ozelinde.
zaten mac oncesinde vidyolu ornekler sunmustum-rakibin hocasinin kariyerindeki calistirdigi takimlarda bu yonu kendine has yaptiriyor... mac basliginda eklemistim roger hoca tandansli nacizane yorumum....

bizim ozelimizde, biz maca yanlis dizilis kurgusu ile ciktik. 3lu ile baslamak buyuk hata idi bu tarz profil rakiplere karsi...
sonra mac icerisinde degisiklige gittik kurulumda,.yine kar etmedi, <eldeki oyuncularin uyumsuzlugu yeniler ve eskilerin kopuk olusu ,deaktif olusu ,rakibin hucum varyasyonlarini ve en efektif oyuncusu olan (zahavi) oyuncuya karsi onlem alinmamasi ,vs(mac oncesi baslikta vidyolu bu konuya da ekleme yapmistim nacizane,,ekledigim vidyolarin benzerini bizim macta yasadik malesef,oyunun her iki yonunde) , rakip mac izleme ekibimizin sinifta kaldiginida ayrica gosteren bir surecti. tum bunlara binaen daha bir cok neden vardi yenilmemizde.
yine de en azindan rovans icin umutlu bir skorla donmeliydik.

neyse.

transfere donersek;

gedson ve dcm mutlaka olmali...

Morutan için bastırıyorsak eğer 2 ihtimal var.

1.si Gedson olmadı onun yerine Cicaldau'yu düşündük ofansif olarak Morutan
2.si ise Morutan'ı sağ kanatta sol ayaklı oyuncu olarak düşünüyoruz. Ghezzal,Ounas vs. isimleri geçtiği için bu tahmini yaptım.

bana göre 1. ihtimal gibi yani Gedson= Berkan+Cicaldau düşünüyoruz gibi geliyor.
Benim düşünceme göre sağ kanat morutan 10 numara cicaldau ve hernani diye düşünüyorum önce transferleri yapıp sonra kadroda temizlik gibi düşünüyorum

Yazıyorum heis.: yabancı sınırı düşünmeksizin yalnız.

______________mus_____________
Sakabey___luyi___marc___pva
__________taylan_______________
____gedson_______berkan_______
___________çikilata___________
___________moraratan____________
_________mohamed_____________
Reis bu nece bi diziliş?

Taylan
Cica
Morutan
Mo

bu morutan'ın hızı nasıl

görüntülerinden anlaşılmıyor.

ayak çabukluğu var ama dribling hızına dair bir şey anlayamadım

hıza da ihtiyacımız var.

Mısır basınından da gerçekten nefret ettim ya. Bir diyorlar 10 milyon dolar bir diyorlar 8 milyon dolar şimdide 5 milyon dolar diyorlar. Bu haber doğruysa ver gerçekten ilk sıradaki kişiyse Gedson olmuyorsa alınabilir bir isim orta üçlüde Dieng- Berkan- Cicaldau olur. Gedson'un çift yönlü işini Berkan'a bırakılır hem top taşıma, hem pas olsun Gedson kadar olmasa da yapar bu görevi Berkan tabi Gedson olmuyorsa yoksa oluyorsa kesinlikle olmalı çünkü arada ciddi bir potansiyel farkı var.

IMG_7883.webp

Yenge

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica'nın Gedson'u tutacağı haberlerine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum. Adamlar hali hazırda olan orta saha oyuncularının üstüne 2 tane daha aldılar. Gedson, sağ kanat işi komple yalan adamlar 3'lü savunma oynuyorlar kenarda oynayacak bir oyuncu değil Gedson o da mantık dışı.
Ya para kopartmak için böyle bir haber çıkarttırıyorlar ya da bizimkiler ölücülük yaptı.
10 milyon bile verilir eğer 2-3 yıl vadeye yayılan ödeme planı olursak zarar etme şansımız sıfır.

Renato Sanches gibi kariyeri düşüşe geçmiş görünürken birden patlama yapıp bize köşeyi döndürebilecek bir adam Gedson.

Benfica birsure ortasaha aldı gedsonu 11 oynatmazlar rui Costa bence ok ama hocaları tutalım diyor galiba yedek için

Benfica biliyor bizim taraftarın ne kadar çok onu istediğini, koparmaya bakıyor koparabildigince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt