Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.639
- 6.580
- 648
pres tarzlari farkli bir taktikte. bence basarili olmamiz zor idi bu konu ozelinde.İşin ilginç yanı 3 yıldır pas üzeri çalışıyoruz ayak teniside cabası ,normalde psvnin baskısını çok kolay kırabilmeliydik.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten mac oncesinde vidyolu ornekler sunmustum-rakibin hocasinin kariyerindeki calistirdigi takimlarda bu yonu kendine has yaptiriyor... mac basliginda eklemistim roger hoca tandansli nacizane yorumum....
bizim ozelimizde, biz maca yanlis dizilis kurgusu ile ciktik. 3lu ile baslamak buyuk hata idi bu tarz profil rakiplere karsi...
sonra mac icerisinde degisiklige gittik kurulumda,.yine kar etmedi, <eldeki oyuncularin uyumsuzlugu yeniler ve eskilerin kopuk olusu ,deaktif olusu ,rakibin hucum varyasyonlarini ve en efektif oyuncusu olan (zahavi) oyuncuya karsi onlem alinmamasi ,vs(mac oncesi baslikta vidyolu bu konuya da ekleme yapmistim nacizane,,ekledigim vidyolarin benzerini bizim macta yasadik malesef,oyunun her iki yonunde) , rakip mac izleme ekibimizin sinifta kaldiginida ayrica gosteren bir surecti. tum bunlara binaen daha bir cok neden vardi yenilmemizde.
yine de en azindan rovans icin umutlu bir skorla donmeliydik.
neyse.
transfere donersek;
gedson ve dcm mutlaka olmali...