- 3 Temmuz 2012
- 141.440
- 89.441
- 5.478
masterceff izlemek icin acmıs ama tv8 de Mac oldugunu unutmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
masterceff izlemek icin acmıs ama tv8 de Mac oldugunu unutmuş
beğendiğimiz takip ettiğimiz bir oyuncuydu falan dediler bir de :dfatih öztürke 4m tl veriyoruz ula dahası var mı hahahah adamın sanki çok talibi vardı gittik o kadar maaş verdik ya şaka gibi abi
Geçen hafta bu konuyu detaylı bir şekilde yazmıştım ama herkes saldırmıştı ft düşmanlığı yaptığımı düşünüp. Halbuki alakası yok, tekrar yazayım.
Arda Turan'ı ilk aldığımızda kapa bu şekilde açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 131693
Geçen sezon toplam Lig + Avrupa 43 maça çıktık, Arda turan bu maçlarda toplam 21 maçta ilk 11 başladı. 1 maçta daha ilk 11 başlasaydı sözleşmesi 5 m tl'ye otomatik yenilecekti. Buna tesadüf diyebilirsiniz belki ama işin garip tarafı şu,
Ekli dosyayı görüntüle 131697
sürekli ilk 11'de başlayan adam bir anda son 10 maç kesiliyor, sadece 3 maç 11'de başlıyor. Bu 3 maçın 2 maçı da sözleşmesinin uzamaması garantiye girince 11'e giriyor.
Şu an medyada dolanan da Arda'ya yüzde 100 zam yapıldığı, yaklaşık 8-10 milyon tl alıyor bence de. Geçen sezon 1 maç daha 11'de başlasa 5 milyon tl alacaktı, bedava neredeyse.
Bunu detaylı bir şekilde açıkladığımda hem Elmas yönetimini ciddi bir şekilde eleştirmiştim hem bu konuyu da gündeme almamız gerektiğini söylemiştim. Ama tabii linç yemiştim, taraftar olarak tüm pisliği halının altına atmayı çok seviyoruz çünkü.
Tek suçlu Albayrak seçim sürecinde hemen biriyle sözleşme imzaladı bunlarla uğraşmazdıkTek suçlu hoca değil o yüzden günah keçisi aramayın derim boşuna.
fsakjgfdlşsakgljsaişgksabeğendiğimiz takip ettiğimiz bir oyuncuydu falan dediler bir de :d
adanalı bi hoca sart yerli hoca yani adananın yerlisi olmalıADS iyi bek ve orta saha alirsa iyi isler yaparlar
öz evlat diyenler düşünsün artıkGeçen hafta bu konuyu detaylı bir şekilde yazmıştım ama herkes saldırmıştı ft düşmanlığı yaptığımı düşünüp. Halbuki alakası yok, tekrar yazayım.
Arda Turan'ı ilk aldığımızda kapa bu şekilde açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 131693
Geçen sezon toplam Lig + Avrupa 43 maça çıktık, Arda turan bu maçlarda toplam 21 maçta ilk 11 başladı. 1 maçta daha ilk 11 başlasaydı sözleşmesi 5 m tl'ye otomatik yenilecekti. Buna tesadüf diyebilirsiniz belki ama işin garip tarafı şu,
Ekli dosyayı görüntüle 131697
sürekli ilk 11'de başlayan adam bir anda son 10 maç kesiliyor, sadece 3 maç 11'de başlıyor. Bu 3 maçın 2 maçı da sözleşmesinin uzamaması garantiye girince 11'e giriyor.
Şu an medyada dolanan da Arda'ya yüzde 100 zam yapıldığı, yaklaşık 8-10 milyon tl alıyor bence de. Geçen sezon 1 maç daha 11'de başlasa 5 milyon tl alacaktı, bedava neredeyse.
Bunu detaylı bir şekilde açıkladığımda hem Elmas yönetimini ciddi bir şekilde eleştirmiştim hem bu konuyu da gündeme almamız gerektiğini söylemiştim. Ama tabii linç yemiştim, taraftar olarak tüm pisliği halının altına atmayı çok seviyoruz çünkü.
Samet Aybaba Adanaliadanalı bi hoca sart yerli hoca yani adananın yerlisi olmalı
Allah’tan yapmadı yoksa terim fanları yeni td’nin altini direk oyardı ve ft ile 10 senelik sözleşme filan yaparlardı sonraTek suçlu Albayrak seçim sürecinde hemen biriyle sözleşme imzaladı bunlarla uğraşmazdık
bugüne kadar hoca dışında herkes suçluydu
başarısızlığın sorumluluğunu alması için daha ne gerekiyor
küme mi düşelim