Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta bu konuyu detaylı bir şekilde yazmıştım ama herkes saldırmıştı ft düşmanlığı yaptığımı düşünüp. Halbuki alakası yok, tekrar yazayım.

Arda Turan'ı ilk aldığımızda kapa bu şekilde açıklandı:

Ekli dosyayı görüntüle 131693

Geçen sezon toplam Lig + Avrupa 43 maça çıktık, Arda turan bu maçlarda toplam 21 maçta ilk 11 başladı. 1 maçta daha ilk 11 başlasaydı sözleşmesi 5 m tl'ye otomatik yenilecekti. Buna tesadüf diyebilirsiniz belki ama işin garip tarafı şu,

Ekli dosyayı görüntüle 131697

sürekli ilk 11'de başlayan adam bir anda son 10 maç kesiliyor, sadece 3 maç 11'de başlıyor. Bu 3 maçın 2 maçı da sözleşmesinin uzamaması garantiye girince 11'e giriyor.

Şu an medyada dolanan da Arda'ya yüzde 100 zam yapıldığı, yaklaşık 8-10 milyon tl alıyor bence de. Geçen sezon 1 maç daha 11'de başlasa 5 milyon tl alacaktı, bedava neredeyse.

Bunu detaylı bir şekilde açıkladığımda hem Elmas yönetimini ciddi bir şekilde eleştirmiştim hem bu konuyu da gündeme almamız gerektiğini söylemiştim. Ama tabii linç yemiştim, taraftar olarak tüm pisliği halının altına atmayı çok seviyoruz çünkü.

Mevcut ahbap cavus iliskilerini göz önünde bulundurunca insan kesinlikle yok ya böyle birsey olamaz diyemiyor...

Geçen hafta bu konuyu detaylı bir şekilde yazmıştım ama herkes saldırmıştı ft düşmanlığı yaptığımı düşünüp. Halbuki alakası yok, tekrar yazayım.

Arda Turan'ı ilk aldığımızda kapa bu şekilde açıklandı:

Ekli dosyayı görüntüle 131693

Geçen sezon toplam Lig + Avrupa 43 maça çıktık, Arda turan bu maçlarda toplam 21 maçta ilk 11 başladı. 1 maçta daha ilk 11 başlasaydı sözleşmesi 5 m tl'ye otomatik yenilecekti. Buna tesadüf diyebilirsiniz belki ama işin garip tarafı şu,

Ekli dosyayı görüntüle 131697

sürekli ilk 11'de başlayan adam bir anda son 10 maç kesiliyor, sadece 3 maç 11'de başlıyor. Bu 3 maçın 2 maçı da sözleşmesinin uzamaması garantiye girince 11'e giriyor.

Şu an medyada dolanan da Arda'ya yüzde 100 zam yapıldığı, yaklaşık 8-10 milyon tl alıyor bence de. Geçen sezon 1 maç daha 11'de başlasa 5 milyon tl alacaktı, bedava neredeyse.

Bunu detaylı bir şekilde açıkladığımda hem Elmas yönetimini ciddi bir şekilde eleştirmiştim hem bu konuyu da gündeme almamız gerektiğini söylemiştim. Ama tabii linç yemiştim, taraftar olarak tüm pisliği halının altına atmayı çok seviyoruz çünkü.
öz evlat diyenler düşünsün artık

Slaven Bilic boşta herhalde çok vakit kaybetmeden bir şeyler denemek lazım ama yeni yönetim cümlelere hocamızın da bilgisi dahilinde diye başlıyor sanki padişah bana umarım başarısızlık karşısında çok toleransları olmaz gerçi kendileri ondan önce gider olursa. Olan Galatasaray'a olacak ve oluyor.

arkadaşlar rüya aleminden uyanıp gerçekçi olalım bizim tüm kulüplerimiz suanda kaliteli genç ileride kazanc sağlayacak oyuncu peşinde değil Avrupa takımlarının kadroda düşünmediği elden çıkarmaya çalıştığı oyuncular için pusuda hal böyle olunca onların istemediği adamlarlami onları yeneceğiz basit düşünelim lütfen önemli olan psv ajax gibi genç isimsiz adamlardan oyuncu çıkarmak ve yüksek bedelle satmak ama bizim scot dediklerimiz paulinho gezhal feghouli belhanda takip eder yaş 30 olanları onlarda Avrupai eleginden geçmiş potansiyeli bilinen artık ileri değil geri gitmek zorunda olan adamlar suç bizdede var ribery geldi bonus dedik telles geldi göndermek için tef çaldık niye biz akilliyiz hep bakin bizim telles portoda yıllarca oynadı sonra kat be kat fazla bedelle satildi mantalite bu olunca hayale gerek yok biz aynı yerde sayarız fazla para vererek takim olunmaz takim plan proje ve ideoloji ile olur

Dün çıkan kadro ile uefa da ilk turda eleniriz. Böyle zayıf kadro görmedim. Şu an Hatay, adana, Malatya, Sivas gibi takımlardan bile çok geride kadromuz. Gerçekçi olalım. marcao, Taylan,kerem ve Mustafa dışında bonservis ile satılacak oyuncu yok takımda. Diğerleri Anadolu topçusu maalesef. Muslera da ligde iş yapar ama kimse bonservis vermez bu yasta.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene OS, seneye kaleci+ def degismeli. Irfancan felan simdiden alinmali

Fatih Öztürk olmasa bu sene şampiyon olurduk sıfır şaka alanya maçında herhangi bir kaleci olsa o maçtan en az 1 puan alırdık

Arda, omer , emre Taşdemir, akbaba gibi isimlere kontrat yerine aliovskiye verilseydi yıllık ücret. Bu dortlunun her mevkisinde de oynardı. Hadi omer yedek olur anladık, diğer 3u yedek de olmaz bu takimda. Yazık günah ya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt