Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.305
- 16.890
- 2.648
Vay anasını Sniper şutu bu
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 35ten yazdı 90aMorutandan kötu oyun ve kirmizi kart bekliyoruz
bos ya yemin ediyorum 3 gundur laptopu parcalamanin esiginden dondum kac defaHerifin en yapamadığı iş uzaktan şut atmaktı.
Onu da yapabiliyormuş bir de bok atıyor izlemeyenler şu adama.
8 veriyorsak adamlar 11 istiyorsa daha bir kuruş inmezlerMorutan gol attı diye transfer iptal mi olur rakamlarda anlaşılırsa olur transfer
kırmızı-mavililer? trap-zone istemiş sanki morutan'ı? :dAlex Cicâldău'nun transferinden sonra Galatasaray durmuyor. Türkler Olimpiu Morutan'da istiyor , sport.ro yazıyor. Fatih Terim'in takımı Morutan için 8 milyon avro, artı bonuslar teklif etti.
Galatasaray Morutan'ı ilk kez istemiyor. Türkler de orta saha oyuncusunu transfer etmeye çalıştı ancak Gigi Becali'nin 15 milyon istemesinden sonra vazgeçti. Ancak kırmızı-mavililer sahibinin oyuncunun performansından memnun olmaması nedeniyle durum değişti.
![]()
Olimpiu Moruţan vrea să plece de la FCSB: "E tentat! E un club mare!" Ce ofertă are Gigi Becali şi cât cere pentru "perla" sa - Antena Sport
Olimpiu Moruţan (22 ani) e cu gândul la transferul carierei, Mijlocaşul îşi doreşte să se transfere la Galatasaray.as.ro
Adam bilmedikleri yeni keşfedilmiş bir adam değil ki bu şekilde birşey olacağını düşünmüyorum rakamlar da zaten bir birine yakınsa bu iş olur her daim bu teklifler gelmez onlara8 veriyorsak adamlar 11 istiyorsa daha bir kuruş inmezler