Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2025'te klübün sahibi babel ve pva olacak

Gecen senede boyleydi kime talip olduysak bir sonraki mac macin adami oluyordu. Falcaoya tekrar mi talip olsak.

en büyük handikapı o geçen de söylemiştim keramettin admin morutan için fikrimi sorduğuımda
maç içinde oyundan kopuyor zaman zaman. belki kondisyon eksikliği belki de oyun tarzı ttam kestiremiyorum
bu tarz noksanlıkları olmasa bize düşmez zaten.
bizim takım bu tip bir oyuncu için çok kötü bir tarza sahip çünkü biz bazen takım olarak kontağı kapatıyoruz.
ben hala biraz daha klasik tarzda çizgiye inen bir kanat oyuncusundan yanayım. bu oyuncu klas ama bizim için uygun isim olmayabilir.

bizim takım bu tip bir oyuncu için çok kötü bir tarza sahip çünkü biz bazen takım olarak kontağı kapatıyoruz.
ben hala biraz daha klasik tarzda çizgiye inen bir kanat oyuncusundan yanayım. bu oyuncu klas ama bizim için uygun isim olmayabilir.
diğer kanada alırız öyle bir herif :cofused:

Bi süre sonra sövülür morutana. Taksitli oyuncu durağı rumenler oldu.

Cicaldau daha once 2.3 milyon euro'ya transfer yapmis kendi liginde. Romanya liginde bir oyuncuya kolay kolay bu kadar yüksek bonservis vermezler. Son ekibinde de basarili bir grafik cizdiyse TR'ye 6.5'a gelmesi cok sasirilacak birsey degil.
1 m euro + %20

Bize 6.5a satınca 1.3ü önceki takımına gitti öyle 2.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt