- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
Salincakta sallansinlareyüp yıldız ve özgür sancar voltranı oluşturmuş sallıyorlar an itibariyle youtube da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salincakta sallansinlareyüp yıldız ve özgür sancar voltranı oluşturmuş sallıyorlar an itibariyle youtube da.
Özür dilemiş düzeltme yapmış 2025 boey aanholt 2024 diyeVan Aanholt 4 yıllık mı aboo. Yanlış yazmıştır umarım
ben daha onun bi haberi ilk kez ve doğru veren olduğunu görmedim. fazla sallamıyor ondan fazla göze batmıyorözgür sancar iyidir ya. Diğer kolpacılara nazaran iyidir yani
Boşuna demedik Aliou dieng gelsin birine formasını hediye edicem diye. 30milyonluk potansiyeli var herifin orada ne işi varsa artıkVideo hızını 2x e almışlar heralde
Gerçek ise bu herif bizleri orgasm eder
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence Gedson'a kısa süreliğine bir ara verip Dieng'i zorlamak lazım. Adama bakıyorum hız var, teknik var, paslar gayet iyi, ikili mücadelelerde kuvvetli, top kapma falan da iyi haliyle. Bayağı komple bi oyuncu klasik bi 6 değil, oyunda kuruyor, savaşçı ortasaha gibi mücadele de ediyor, 1.84 boy da gayet iyi.. Bu adam bu ligde bir süre sonra haksız rekabet diye anılır valla. Ekli dosyayı görüntüle 132209
Yok artık ağır sakatlık yaşamış ne ara olmuş bu adam
@Berke Karabacak koş tam ağzına görebence Gedson'a kısa süreliğine bir ara verip Dieng'i zorlamak lazım. Adama bakıyorum hız var, teknik var, paslar gayet iyi, ikili mücadelelerde kuvvetli, top kapma falan da iyi haliyle. Bayağı komple bi oyuncu klasik bi 6 değil, oyunda kuruyor, savaşçı ortasaha gibi mücadele de ediyor, 1.84 boy da gayet iyi.. Bu adam bu ligde bir süre sonra haksız rekabet diye anılır valla. Ekli dosyayı görüntüle 132209
Alamayız keşfettik o bile yeter scout ekibimiz cidden iyiAdamın 92.dakikada attığı sprinte bak
Vay anam vayy
Bu adamı alak yahu