Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün oynadıkları maçta morutan'ı bizim oynatmayı planladığımız yerde herifler cordea'yı oynattılar

morutan kaleye biraz daha uzak sağ iç gibi oynadı.

hatta transfermarkt da o şekilde girmiş bölgesini.
ligin ilk maçında da öyle oynatmışlar.
arada avrupa maçı oynamışlar orada da sağ kanatta cordea oynamış.

bu adamın kanat olduğuna emin miyiz ?

Galatasaray'a transferi sorulan Morutan; "Bilmiyorum, çok sevinirim. İlk iki maçta kötü oynadım ki Gigi Becali bonservisimi ucuzlatsın. Şaka yapıyorum. Cicaldau’yu transferi nedeniyle tebrik edip, başarılar diliyorum. [Digi Sport RO] https://t.co/DN12iDwcta

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan’ın açıklamaları:

"It simply came to our notice then. I know what I can do, I know what a fan of training is. I started worse, but I'm glad I got motivated and played a good game. If the goal didn't come, I knew what to do. Mr. Gigi knows better who to put.

Criticism encouraged me. I would be very happy. I played the first few games weaker to make my uncle Gigi cheaper. We have good morale. We see what will be in the future "

bu sene en azından yaş olayını baya önemsiyoruz transferlerde helal olsun. dieng, gedson, berkan, morutan boş yok..
Beni en çok bu sevindiriyor. Bir ara çıkan isimle Larsen, Ghezzal gibi hepsi 30 yaşında olunca bir tırsmıştım. 28-30 yaşında da muhakkak olur ama maaşı düşük olmalı onlarında ve az sayıda olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt