Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scout ekibinin işini layıkıyla yaptığını düşünüyorum gene isabetli isimler buldular ama alamadık.
burda en büyük sorunlardan biri bence scout ekibi hocayı ikna edemiyor. hoca anca kendi bildiği yoldan gidecek. işte bu çok sıkıntı. o zamaan bu ekip niye var dağıt kardesim boşa para. ffp falan fasa fiso, diagne'ye verilen 13m mesela, o 13m'e 3-5 tane topçu da sıkıştırırdı bu scoutlar illaki.
*yabancı sınırıından bağımsız

dünkü madueke yi psv 16 yasinda tottenhamin genc takimindan almis. biz istesek bile 16 yasinda türkiyeye getiremeyiz heralde

Takimda orjin sag bek, sol bek, 6 numara, 10 numara yok. Feghouli , falcao , Diagne, luyindama gibi yollamak istedigimiz fakat yolliyamidigimiz topcular var. Bu takim son 4 yilda transfere hic para harcamadi. Takiminda kadro disi kalmis kiralik topcularla idare ettik. Her sene mecburiyetten kadro degisti. Bir sezon forvetsiz, diger sezon stopersiz oynadik.

Secimi erteleyen mustafa cengiz suclu degil, kadroya takviye yapmayan mustafa cengiz ve burak elmas suclu degil.
Suclu Fatih Terim. Cok mantikli beyler.

Bide burada Tudor guzellestirmesi yapanlar var. Tudor yaz tatilinde 50 milyon para harcadi. 6 hafta anadolu takimlarina karsi iyi top oynadik sonra 10 hafta rezil etti bizi.

Ver Fatih Terime 50 milyon bak bakalim nasil top oynuyoruz. aytac, sekidika, omer, emreyle, pili bitmis topcularla iyi top bekliyoruz.

Biraz gercekci olsak diyorum. Fenerbahce neden teknik direktor bulamadigini zannediyorsunuz. Teknik direktor zaman ve transfer butcesi ister. Bizde para yok, taraftarda sabirda yok.

Bu takim nasil 96 yilinda kotu basladiysa bu senede boyle basliyacak. Ya takima guvenecegiz transferlere birlikte guzel bir gelecek kuracagiz yada husrana ugriyacagiz.

takim dün gercekten TAKIM havasi vermedi. Musleranin hatasindan sonra yanina giden biri olmadi teselli eden yok ...
O hatayi yaptiktan sonra agzini burnunu kirmadiklarina şükretsin. O ne bicim hata aga hala aklim almiyor.o iceriye tokatladigi topu söylemeye gerek yok. Cl maclarinda batiriyor her defasinda

Bu yenilgiyi hatta farklı skoru bekleyen tek benmişim sanırım o yüzden çok rahatım ben 4 bekliyordum 5 oldu ama bu kadro 7ye kadar yiyebilir demiştim
Avrupa bizim lig takımları için çok zor her açıdan yetersiziz Avrupa için lig şampiyonluğu esas hedef olmalı
Yok yav eski mesajlara git 1-2 hafta öncesine herkes en az 5'te mütabıktı. Sorun şu akşam yediğimiz gollerin alayı komikti. Teknik ekip olacak topluluk en azından çanakkele geçilmez deneyip bişeyler çabalasalar en fazla zorlaya zorlaya 3-1 falan biterdi ki psv hocasına sorsan hedefin ne falan diye iki maçta toplam 3 gol atıp Max 1 yesem yeter kafasında olurdu.
Ş.ligi grup maçı öncesi keşke ceza yesek diyen adamın yönettiği takım maça en fazla böyle hazırlanır.
Seneler değişiyor oyuncular değişiyor sonuç hep aynı ilk maçta bir araba gol yiyip duruyoruz. Ben bilerek hazırlanmadığımızı düşünüyorum kazara gruplara kalsak bir sürü sorun yaşarız.
UEFA'ya bile kalamayız bu kafayla

Udinese
Hajduk Split
Juventus.
hocam kulüp isimlerini yazmışsın da bunları biliyoruz zaten..kariyer olarak bir başarısı var mı onu diyorum ?udinese ye 2 defa gitti ikisinde bir başarı yok...juventus a da pirlo nun yardımcı antrenörü olarak gitti..ki pirloda kovuldu diye biliyorum..ee bu kulüpleri yazarak sanki adım adım yükselen kariyer yapmış gibi yazmışsın..tudor iyi bir kondüsyon yükleyici ama o kadar..futbolcu ile iletişim konusunda ve mental anlamda çok zayıf bir adam..bu yüzden de ortlama bir teknik direktör bile olamaz kendisi...

Alin bir pilot takim afrikadan 100 bin 200 bin euroya adamlari doldurup oynatin iclerinden tutani alirsin kendine tutmayini 2.lige ver gitsin

Bize revizyon değil, devrim lazım. Başkanından-yönetimine, teknik direktöründen-futbolcusuna kadar alayı değişmeli. Bıktık bu içi boş söylemlerden. Terim'i çok severim, benim gözümde en büyük Galatasaray efsanesidir yeri Metin Oktay'dan bile daha ileridir ama evvela Galatasaraylıyım ve takımın selameti açısından köklü bir değişimin elzem olduğunu düşünüyorum. 2 sene Başak'ta yedek oturup göt-göbek bağlayan adamı, sırf el öptü diye Galatasaray gibi bir takımda ilk 11'de oynatamazsın. Adam zirve yaptığı dönemde bile takımda ikilik, ayrışma, gruplaşma yapıyordu. Kıçı-kırık bir takıma serbest vuruş golü attı diye Aytaç'a, Alpaslan'a mahkum edemezsin bizi. Evlat ayağı uğruna çöpleri 3 sene daha izletmeye mahkum edemezsin milyonlarca taraftara. Para-imkan kısıtlıysa çöplere, yetersizlere yol ver alt liglerden oyuncu al, dene takıma bir sistem dahilinde monte etmeye çalış laf edersem namerdim ama bizi çöplere mahkum edip, 3 sene zaman isteyemezsin.

Gedsonun gitmesi fena koydu cidden. Dünden fazla koydu

Takimda orjin sag bek, sol bek, 6 numara, 10 numara yok. Feghouli , falcao , Diagne, luyindama gibi yollamak istedigimiz fakat yolliyamidigimiz topcular var. Bu takim son 4 yilda transfere hic para harcamadi. Takiminda kadro disi kalmis kiralik topcularla idare ettik. Her sene mecburiyetten kadro degisti. Bir sezon forvetsiz, diger sezon stopersiz oynadik.

Secimi erteleyen mustafa cengiz suclu degil, kadroya takviye yapmayan mustafa cengiz ve burak elmas suclu degil.
Suclu Fatih Terim. Cok mantikli beyler.

Bide burada Tudor guzellestirmesi yapanlar var. Tudor yaz tatilinde 50 milyon para harcadi. 6 hafta anadolu takimlarina karsi iyi top oynadik sonra 10 hafta rezil etti bizi.

Ver Fatih Terime 50 milyon bak bakalim nasil top oynuyoruz. aytac, sekidika, omer, emreyle, pili bitmis topcularla iyi top bekliyoruz.

Biraz gercekci olsak diyorum. Fenerbahce neden teknik direktor bulamadigini zannediyorsunuz. Teknik direktor zaman ve transfer butcesi ister. Bizde para yok, taraftarda sabirda yok.

Bu takim nasil 96 yilinda kotu basladiysa bu senede boyle basliyacak. Ya takima guvenecegiz transferlere birlikte guzel bir gelecek kuracagiz yada husrana ugriyacagiz.
Başkan biz mi dedik Arda ile Ömer ile sözleşme imzala diye :)

bu psv 117 km koşmuş biz 77 km koşmuşuz olayı doğru ise büyük rezalet. tff 2.ligden takım koy daha fazla koşar. futbolda 100 altı koşuyorsan başarı şansın sıfır artık 70 ler 80 ler futbolu oynanmıyor.

fatih hoca bu koşu olayını açıklasın bunun transfer olayıyla filan zerre alakası yok.
Kim dedi bunu

Kolpa çıkarsa yaptırımlarım olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt