Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.549
- 18.782
- 1.398
1 saate kadar oyuncu çöp ilan edilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stanciu, Cicaldiu versusu yapabilecek olan var mı?
Cicaldau 10 no değil ,433'te sağ iç gibi çok hızlı değil, ama tekniği ile tempoyu arttıran teknik ve şutu olan ceza sahasına topsuz koşu atan bir oyuncu
bende onu dedim valla yıllık 3 milyondan Texeria daha net olurduÇok para vermişiz yalnız beni bir endişe aldı.
Biz bir futbolcuyu zaten 2 aylığına transfer ediyoruz 2 ay sonra herhangi bir oyuncudan farkı kalmıyorİstediği kadar hazır gelsin, terim idmanı yiyince köturum olacak nasılsa.Gelen her oyuncu istisnasız fizik olarak surunuyor.
Bak bu konu harbi garip. Daha önce de bitebilirdi bence bu transferCL’den elendikten sonra 6 milyon vermek kulübü sömürmek demek
Turu gecersek play off da sunu ve sunu eleriz diyemiyorum. Ne kadar aci bi durum..
Videolarda attığı pasın ayağından çıkışını gösterip isabetini göstermemişler. Yani pas atıyor ama isabet muamma.Sadece pas atma konusunda videodaki sahnelerden dolayı biraz tereddütüm var. Gelsin oynasın öyle yorum yapacağım
Bak bu konu harbi garip. Daha önce de bitebilirdi bence bu transfer
En azından bu 2 adam + sol bekle iskoç takımını eleme şansımız olyr2 transfere 5 yediğimizi unutacak mısın hemen.![]()