Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.546
- 49.500
- 3.018
fm'e göre sözlesmesi 2025e kadar
dogru mu acaba
Uzatıldığını söylemişti Romanya medyası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm'e göre sözlesmesi 2025e kadar
dogru mu acaba
Turu gecersek play off da sunu ve sunu eleriz diyemiyorum. Ne kadar aci bi durum..
Paulinho yıllık 4,5 tan imzalamış Arabic'lerle.bende onu dedim valla yıllık 3 milyondan Texeria daha net olurdu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cicaldau,Gedson,Berkan tam bir dinamo orta saha olur, Taylan,Aytaç ve Emre Kılınç'ta çok iyi yedekler bu orta sahayı
Tam foruma adım attım haberleri görüp renktaslarima biraz detaylı anlatım yapayım diye sormuşsun zaten. Cicaldau merkez orta sahanın hücuma dönük olan oyuncusu tam bir 8.5 numara ne sadece hücum yapar ne de sadece savunma ama hücumu daha iyi elbette çok şutör bir oyuncudur sağ ayağıyla hem sert ve isabetli hem de plaseleri iyi vurur sol ayağıyla da yerden uzak köşeye plase işini çok başarılı yapar oyunun yükselttiği bir oyuncu değil oyunu belirleyen bir tarzı vardır tempoya uyum sağlamaz oyun içi tempoyu o belirler duran toplarda sert ve kavisli kenar ortaları,barajın 3. Kişisinin olduğu yerden geçirerek topu da kesme direkt frikikleri baya iyi kullanır bu konuda stanciuya denk denebilir biraz sinir sorunu var maçta bir karmaşa tartışma oldu mesela bir tekme yedi aynı adamı kovalar yani kafası giderse saçma sapan kart gorebilme durumu var bu da bence en kötü özelliği genel anlamda çok başarılı bir oyuncu yetenekli ve heyecan verici bir oyuncu hayırlı olsun #10 hakkını vermek Galatasaray da çok zordur ama altından kalkabilecek potansiyeli varCicaldau daha 8-10 tipi bir oyuncu. Stanciu hücuma dönük orta saha. Daha önce Romanyalılara sorduğumda şu an Morutan’ın önünde demişlerdi. Geriden playmaker olma özelliği falan var. @Burkay Altındall daha iyi yorum yapar.
Yatırım ona yapılmalı zaten ama bu para nasıl çıkacak kardeş, %20 nedir? Madem pay veriyorsun ver 2 milyon payı %50 yap.Stanciu 28 Cicaldau 24 yaşında yatırım yapılacaksa Cicaldau'ya yapılmalı zaten.