Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben oyuncuyu hic izlemedim ama merkez orta saha icin guzel istatistikleri var bence. Izlemis olanlar daha dogru bilgi verir tabi.

Hagi’nin akademi den olduguna göre Hagi’nin oyuncu hakkinda ne dusundugu önemli

Bu 4-3-3 metecan ne ara futbol otoritesi oldu.Adam 2 futbolcuya kalp attırdı diye Galatasarayın sahibi gibi davranıyor.Her şeye üstten üstten konuşuyor.

İnşallah almayız.Romanya futbolu da bitik.orada ki iyi istatistikleri beni hiç ilgilendirmiyor.Gecmiste haginin transferleri FT gibi hep başarısız olmuştur.Bu haginin önerisi ve kesinlikle kötü cikacaktir.Bursaspor küme düştüğünde tüm yabancı transferleri hagİ yapti ve hepsi rumendi.bratu thamas bir sürü romen aldik ve hep kazık yedik.romen pazari adrian ilie ve filipescudan sonra bitmiştir.

Cicaldau 8 temmuzda dogmus...kariyer senesi olabilir,begendim😎 zaten 2 senedir cok iyi istatistikleri varmis.😎

Biz kimlere ne paralar verdik 6 milyon suan cok geliyor gozumuze. Oyuncuyu hic izlemedim. Sirf genc diye her oyuncuya mukemmel gozuyle bakmak yanlis. Merkez orta sahada Gedsonla birlikte kullanacaksak dogru hamle olabilir ama bize gercekten Sneijder tarzi kafasi farkli calisan bir oyuncu sart. Takima bir orkestra sefi almadan o orkestradan bir sey beklemek dogru degil.

Berkan için 2.5 Milyon + Bartuğ'un verileceği konuşuluyor bu baya ilginç geldi bana, Bartuğ baya övülen bir isimdi altyapının göz bebeği falan deniyordu çünkü. Berkan çok iyi oyuncu ama bilemedim yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt