Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kimlere ne paralar verdik 6 milyon suan cok geliyor gozumuze. Oyuncuyu hic izlemedim. Sirf genc diye her oyuncuya mukemmel gozuyle bakmak yanlis. Merkez orta sahada Gedsonla birlikte kullanacaksak dogru hamle olabilir ama bize gercekten Sneijder tarzi kafasi farkli calisan bir oyuncu sart. Takima bir orkestra sefi almadan o orkestradan bir sey beklemek dogru degil.
orkestra zaten totosunun kıllarıyla kanun çalan adamlarla dolu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan için 2.5 Milyon + Bartuğ'un verileceği konuşuluyor bu baya ilginç geldi bana, Bartuğ baya övülen bir isimdi altyapının göz bebeği falan deniyordu çünkü. Berkan çok iyi oyuncu ama bilemedim yine de.
Bartugun sozlesmesi bitiyo,avrupaya gidecek

Tam foruma adım attım haberleri görüp renktaslarima biraz detaylı anlatım yapayım diye sormuşsun zaten. Cicaldau merkez orta sahanın hücuma dönük olan oyuncusu tam bir 8.5 numara ne sadece hücum yapar ne de sadece savunma ama hücumu daha iyi elbette çok şutör bir oyuncudur sağ ayağıyla hem sert ve isabetli hem de plaseleri iyi vurur sol ayağıyla da yerden uzak köşeye plase işini çok başarılı yapar oyunun yükselttiği bir oyuncu değil oyunu belirleyen bir tarzı vardır tempoya uyum sağlamaz oyun içi tempoyu o belirler duran toplarda sert ve kavisli kenar ortaları,barajın 3. Kişisinin olduğu yerden geçirerek topu da kesme direkt frikikleri baya iyi kullanır bu konuda stanciuya denk denebilir biraz sinir sorunu var maçta bir karmaşa tartışma oldu mesela bir tekme yedi aynı adamı kovalar yani kafası giderse saçma sapan kart gorebilme durumu var bu da bence en kötü özelliği genel anlamda çok başarılı bir oyuncu yetenekli ve heyecan verici bir oyuncu hayırlı olsun #10 hakkını vermek Galatasaray da çok zordur ama altından kalkabilecek potansiyeli var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoşgeldin Rumen Belhanda bebek diyebiliriz

6-7 milyon bonservis ve yillik 2-3 milyona oynayacak 28-29 yasinda bir futbolcu mu tercih edersiniz yoksa 5-6 milyon bonservis ve 700-800 bin euro’ya oynayacak, satisindan para kazanabilecegin, daha genc ve gelecek vaad eden bir oyuncu mu? Takimda tecrubeli oyuncu cok var ama satisindan para kazanabilecegimiz kac tane oyuncu var? Marcao, Mostafa ve Kerem haric satabilecegin bir oyuncu yok.

Biz bir futbolcuyu zaten 2 aylığına transfer ediyoruz 2 ay sonra herhangi bir oyuncudan farkı kalmıyor

Mustafa taşı sıksa suyunu çıkarırdı, şimdi nasıl.Ya en kötusu, kasımpaşada kadro dısı kalan aytaç takımın en dirisiydi.Bu takım çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor.

Peki maliyeti için ne düşünüyorsun?
Simdi genel olarak bakmak lazim; 24 yasinda olan bir playmaker icin normal bir fiyat lakin Romanya liginde son senelerde yurt disina transfer olmus isimlere bakmak da onemli. Neden? Cunku boylece Romanya ligin piyasasi da az cok belli eder genel oyuncu satis fiyatlarini.

2020; 13 milyon euro Dennis Man > Parma
2013; 9,5 milyon euro Vlad Chiriches > Tottenham
2014; 6,8 milyon euro Florin Gardos > Southampton
2009; 6,5 milyon euro Álvaro Pereira > Porto
2008; 6 milyon euro Mirel Radoi > Al Hilal

Simdi bu 5 oyuncu ulke disina yapmis en pahali transferler. Burada en dikkat ceken detay nedir? Dennis Man zaten scoutlar tarafindan bilinen ve genc yasta isim yapmis bir oyuncu olarak hemen Italya yolunu tutmus gecen sene, iyi de para vermisler.

Peki diger 4 transfer?

Hepsi 2014 ve oncesinde gerceklesmis, iki tanesi defans olan ve EPL'ye transfer olmus isimler. Diger 2 transfer 12-13 yil once gerceklesmis.

Demek ki Romanya liginden genel olarak cok sayida 6-7 milyon euro ve uzeri transferler olmuyor yurt disina. Olanlari yukarida belirttim. Eger bu cocuk da Dennis Man kadar olmasada yetenekli bir cocuksa, zaten 5 kagit'tan asagi vermezler mantiken diyorum. Eger 6 milyon euro verdiysek gercekten iyi olmasi lazim. Umut ediyorum oyledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt