Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan için 2.5 Milyon + Bartuğ'un verileceği konuşuluyor bu baya ilginç geldi bana, Bartuğ baya övülen bir isimdi altyapının göz bebeği falan deniyordu çünkü. Berkan çok iyi oyuncu ama bilemedim yine de.
valla her dönemde her kuşak aşırı övuluyor ama oyuncu çıktığı falan yok Sabri bile 18inde a takıma çıkmıştı yarısından çoğu 21,22 yaşına gelmiş a takım görmemiş o yüzden pek umutlu değilim Avrupa'da 16, 17 yaşında a takım görüyorlar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine menajerlerin eline düştük belli ki.Bir Rumen olmayınca hoppp başka bir Rumen verelim abimize.Dünya da başka ırktan topçu kalmadı sanki.Git Brezilya ya onlarca bulursun.Fatih Terim belliki bu işten emekli olmuş.
Terim bunu zaten çok sever 2002 ye bi geri git, ve o transferleri incele. Miden bulanır

Derdini şaapayım söylemlerine maruz kalmak istemem ama ismini nasıl telaffuz edeceğiz Cicaldau'nun?

Son 3 sezon +40 maça çıkmış her bir sezon için. Önemli veri adı bizim ile anılan çok Romanyalı topçu olunca Avr. Şamp. öncesi İngiltere ile olan hazırlık maçlarını izledim. 10 numara değil çocuk bariz 8 numara. Tek maç ile karar verilmez ama iyi transfer olduğunu düşünüyorum gerçi Romanya'nın forvet hariç hücum hattında her oyuncu kaliteli; Man, Stanciu,Morutan,Hagi,Cicaldau

59C43DE2-16D2-4CD0-9126-2AB5A890EEAA.webp

HY’deki havalara bak sanki resmi olarak aciklandi

24 yaşında bir potansiyele bonservis vermek doğru bir iş. Senelik ama 700-800 bin verin. Bizi bonservis değil senelik ücretler bitirdi , görelim bunları artık. Falcaonun 1 senelik ücreti bu adamın bonservisi. Berkan da olursa orta saha direnç kazanır. Gedson zor görünüyor. Sol bek konusunda da eli çabuk tutmak lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derdini şaapayım söylemlerine maruz kalmak istemem ama ismini nasıl telaffuz edeceğiz Cicaldau'nun?

Bu arada Cicaldau ağustos böceği demekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt