Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan yarım sezon iyi oynadı. Devre arası yerine adam almayarak büyük hata yaptık. Taylan’a güvenilerek yola çıkılmaz. Yerine net 1 transfer şart. Berkan ve Gedson da gelirse orta saha sorunu çözülür.
Kesinlikle. Cok seviyorum Taylan'i, kisiligi ve futbolunu begeniyorum. Fiyat performans olarak en iyi oyuncumuzdu. Ama gs seviyesinde max yedek kulubesinde rotasyonda gormek isteyecegim 1 isim.

CAM istemek ban sebebi mi bilmediğimden soruyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
E617Y81XMAAL0i2.webp

Hagi önermiş

Çıkış opsiyonu €10m imiş

Bonservis pazarlığı sürüyormuş

Nicolpa Schira

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Telaffuzu: Çikkaldau
Anlamı: Ağustos Böceği

Bir Popito değil ama iş yapar inşallah.

Yönetim becerecek o işi. Falcao feghouli babel diagne. Bunlar gitmeden ne bütçe açılır ne topçu gelir.
Bunlari gondermenin tek yolu maaslarinin yarısını falan odeyerek olur ancak. Kimse bizim gibi afedersiniz mal degil. Falcao, Feghouli ve Babel gibi coktan emekli olmasi gereken adamlara milyon eurolar dokulsun.

Belhanda'nin daha genci ve dolayısıyla iyisi gibi. Sut fundemantılı cok iyi görünmüyor Belo'dan hallice , Stanciu mesela Wes benzeriydi o konuda. Ama frikik konusunda fena degil umarım bu konuda 2.bir Akbaba olmaz. Topsuz oyunu iyi gibi ama Romanya ligi ölçü değil . Mental anlamda sorunlari olmazsa , yanına iyi bi takım kurulup Avrupa'da oynamayi öğrenebilirsek Stanciu 'dan daha iyi transfer olabilir ama Stanciu 2 yıl icin vereceği katkı çok daha net bi adamdı.

Bunlari gondermenin tek yolu maaslarinin yarısını falan odeyerek olur ancak. Kimse bizim gibi afedersiniz mal degil. Falcao, Feghouli ve Babel gibi coktan emekli olmasi gereken adamlara milyon eurolar dokulsun.
Şimdide yaşlılara dökmeyelim diye genç alıyorlar. Süre istiyorlar. Burası Galatasaray. Başakşehiri tutmuyoruz.

Hagi önermiş

Çıkış opsiyonu €10m imiş

Bonservis pazarlığı sürüyormuş

Nicolpa Schira

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yok artık ... ali sami. 6 çok derken 10 verip alsınlarda batalım. Ulan 10 milyona kimi istesek alırız çıldıracam şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt