Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.632
- 45.143
- 4.338
AM muhabbetini uzatanlar konudan şutlanacaktır. Geyiği uzatmayalım
H.o. yeni gordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romanyada son 10 yılda 4-5 kışı anca 6 miyon edebilmiş, bizim ligın piyasayı daha değerli ona baksanPiyasa artik boyle gibi
Sağol reisH.o. yeni gordum
Ben daha yeni anladım Onur Bey. Şeytana uydum affet. Padişah olmussunuzAM muhabbetini uzatanlar konudan şutlanacaktır. Geyiği uzatmayalım
Nerede renktaş ben o kısmı atlamışım.AM muhabbetini uzatanlar konudan şutlanacaktır. Geyiği uzatmayalım
Sağol umutum. Cümlemize hoVay vay vay.H.o kardeşim.
abi hayırlı olsun bi ziyarete gelemedik malum covid iş güç derken kusura bakmaSağol reis
Seni Allah affetsinBen daha yeni anladım Onur Bey. Şeytana uydum affet. Padişah olmussunuz
Şştt canlandırmayalımNerede renktaş ben o kısmı atlamışım.
Bedava kavurma yiyemedik diyemiyordaabi hayırlı olsun bi ziyarete gelemedik malum covid iş güç derken kusura bakma
Ziyaret kabul etmiyoruz. Aşılar tamsa dışarda ho alabiliriz kardeşimabi hayırlı olsun bi ziyarete gelemedik malum covid iş güç derken kusura bakma
@Oğuzhan Aşı Ol dayım ile bu akşam bi uğrarız diyorduk da nasip değilmişZiyaret kabul etmiyoruz. Aşılar tamsa dışarda ho alabiliriz kardeşim
Inşallah affeder. Padişahım çok yasaSeni Allah affetsin
!!!! Berkan >>>>> rumen kardeşlerben Berkan nobeti tutuyorum onun gelmesini cikaldaudan stanciudan cok istiyorum