Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut vaad ediyor, denemek zorundayız; zaten tümüyle farklı tipte oyuncular...

Akbaba var diye başka yerli oyuncu bakmayalım, sezon boyunca Akbaba' nın bitik ayaklarına mı bakalım istiyorsun?..
Tamam 11 oynayacak yerli önerilerine açığım ben şikayetçi olduğum nokta sanki ortalık yerliden doldu taştı da biz akbabayı keyiften oynatıyor gibi lanse edilmesi

Cica için 6.5 verdik gibi gözüküyor ama bu sene sadece ilk taksidini yani 2 milyon civarını ödeyeceğiz. Öyle düşününün. Adama 6.5 verdik paramız kalmadı şu isim olmaz bu isim olmaz demeye gerek yok. 10 milyon euro bütçe varsa sadece 2'si Cicaldau'ya gidecek. 1.5 Alpere gitti. Berkan'ı da 2+2'ye alsak 2'de ona gitse bu seneki cash paradan hala 5 milyona yakın para kalıyor. Tabi bütün bu senaryo 10 milyon euro harcama limiti üzerine ve diğer transferlerin de taksitli alınabileceği üzerine.

Güzel yerli yok piyasada o yüzden genç alıyoruz tamamen sürpriz yumurta olacaklar hayırlısı Berkan barış felan umarım Selçuk’un yaptığı etkiyi yaparlar

sence alpaslan ve aytaç yetersiz değil mi..Bunlarda benim için ömer ve akbaba gibi yetersiz. Onlar nasıl oynuyorsa ömer ve akbabada öyle oynayacak.

gedson
çik
berkan
taylan
emre
emre a

Buradan adam göndermiyorsan elindekilerden çok farklı olmayan adamı transfer etmeyeceksin.
Alpaslan defans oyuncusu, yedek için bile ihtiyaç vardı, alındı. Aytaç da orta saha için alındı ki Akbaba ile filan çok farklı profilde oyuncu. Mevkiilere göre düşünmek lazım, bu noktada yanılıyorsun bence...

Akbaba ve Ömer'i istemiyorsunuz ama Alparslan ve Aytaç sanki çok ahım şahım isimler. Yerli kalitesi bu, yapacak bir şey yok. Akbaba, Ömer, Aytaç bunlar kadroya derinlik katacak isimler. Taylan ve Kerem dışında direkt ilk 11 oynayabilecek üçüncü bir yerli yok. Belki şansımızı kaleciden yana kullanabiliriz. Kayseri'nin kalecisi oldukça yetenekli görünüyor mesela.

O dönem diagneye 13 vereceğimize yerli piyasasına ambargo konabilirdi 6 tane Scout yerli alınabilirdi

Tamam 11 oynayacak yerli önerilerine açığım ben şikayetçi olduğum nokta sanki ortalık yerliden doldu taştı da biz akbabayı keyiften oynatıyor gibi lanse edilmesi
Kim öyle bir lansman yapmış?..Hoca ve troll/fedaileri dışında Akbaba' ya yeni sözleşme verilmesini onaylayan yok, bildiğim kadarıyla...

Kim öyle bir lansman yapmış?..Hoca ve troll/fedaileri dışında Akbaba' ya yeni sözleşme verilmesini onaylayan yok, bildiğim kadarıyla...
Trolü ya da fedaisi değilim yeni sözleşmeyi destekledim onayladım önemli olan kadro rotasyonu oluşturmak sen bu oyuncuya 4 milyon sayıp da forvet alamamışsan, bir beklentiye gelip karşılamamışsa ve 2 ağır sakatlık geçirdiyse bir şans vermek zorundasın çünkü şu an serbest bıraksan diğer üç büyük kulüp hemen almaya çalışacak.Lig uzun maraton sürekli geniş rotasyona ihtiyacımız olacak vereceği en ufak katkı karımızadır altyapıdan oyuncu gelmiyor yerli piyasasında alacağımız oyuncu az ( Aytaç geldi mesela çok mu iyi Aytaç ) bu sebeplerden dolayı vasat da olsa değerlendirmek lazım

bir sen anliyorsun ztn .. yerinde
gecen sene kariyer sezonu yasayan stanciuya da laf atiyordun adi cikanlardan en net katkiyi verecek isim oydu. gec risk misk muhabbetini

kariyerinde 30 maci olan berkana 3.5 4m vermek sikinti degil ama 1 macini bile izlemeden morutana cicalduya atis serbest dimi. boklaya boklaya yorulmadiniz anasini satayim 2 gundur

ulan ne agladiniz be 2 gundur sanki harcanan paralar gedsonun colunun cocugunun rizkiymis gibi.
Çikaldu=2-3 max 4m bons,1m maaş iyi yada risksiz,niye yaptınız denmeyecek bir transfer

Tutan veya tutmasaydıda marcao,tutmayan jese,tutmayan ozorn,belki tutmayacak boey bak tutmamış çoğu ama hiçbir problem yok(oyuncu seçimleri hatalı) ancak bize giren çıkan yok maliyetler sebebiyle

Çikaldu=6-7m bons,1m maaş riskli transfer

Luyide olduğu gibi 8m,brumada olduğu gibi 13m bunlar iyi oyuncular olsada maliyet olarak riskli, yüksek ihtimal tutar dediğin oyuncular bir anda tutmayınca kulübün beli doğrulmuyo çünkü risk alıyorsun

Çiçaldu gelip hagi olursa problem zaten yok ancak olurda tutmazsa yine y yediğimizin resmidir,bende niye bu riske girdik diyorum

Riske gireceğimiz oyuncular değil bunlar gelip maradona çıksalarda çünkü bilemiyoruz zar atıyoruz

Madem paramız var daha pik yapabilecek oyuncular bulunurdu,bulunmalıydı

Neyin niye söylendiğini anla önce hüloğğ siz niye kötülüyosunuz yeuww demeden önce

Ne kadar vasat yerlileri savunsam da Arda’yı savunmak içimden gelmiyor artık katkı alacağımızı sanmıyorum

Hangi insanoğlunun garantisi var da transferin garantisini, tutar mı, tutmaz mı orasını konuşuyoruz yav. Uçağı düşer gelemez, yarın sakatlanır Akbaba gibi saha da saçma sapan gezinmeye başlar, ülkeyi sevmez mutlu olmaz burda form tutmaz, oynamak istemez. Grosskreutz gibi anasını mı ne özler çıkar gider.. olur daa olur.. Adamın bundan önce oynadığı lig evet buradan çok zayıf bir lig fakat adam istemez miydi EPL'de oynamak, herkes ister. 24 yaşında geldi fırsat ayağına. Bize tek düşen şey bu adamlara destek olmak, muhasebecilik yapıp adamı da soğutmak değil, zorla aldırmadı sonuçta kendini.

Saygı duyun destekleyin abi ya amaaan. Nzonzi geldi taş gibi ortasaha, hocanın elinde söndü gitti, Fransa'ya gitti tekrar toparladı. Bu işler böyle malesef, sizlerde biliyorsunuz zaten bu dediklerimi. E o zaman destek olalım bu herife ilk defa ülkesinin dışına çıkmış. Romanya çöp bi lig olabilir de, bizim ligde öyle kralların ağaların paşaların ligi değil yani. Alt tarafı Ahmet Çalık'ı geçip, şut çekecek *** onu da yapsın bi zahmet

Çikaldu=2-3 max 4m bons,1m maaş iyi yada risksiz,niye yaptınız denmeyecek bir transfer

Tutan veya tutmasaydıda marcao,tutmayan jese,tutmayan ozorn,belki tutmayacak boey bak tutmamış çoğu ama hiçbir problem yok(oyuncu seçimleri hatalı) ancak bize giren çıkan yok maliyetler sebebiyle

Çikaldu=6-7m bons,1m maaş riskli transfer

Luyide olduğu gibi 8m,brumada olduğu gibi 13m bunlar iyi oyuncular olsada maliyet olarak riskli, yüksek ihtimal tutar dediğin oyuncular bir anda tutmayınca kulübün beli doğrulmuyo çünkü risk alıyorsun

Çiçaldu gelip hagi olursa problem zaten yok ancak olurda tutmazsa yine y yediğimizin resmidir,bende niye bu riske girdik diyorum

Riske gireceğimiz oyuncular değil bunlar gelip maradona çıksalarda çünkü bilemiyoruz zar atıyoruz

Madem paramız var daha pik yapabilecek oyuncular bulunurdu,bulunmalıydı

Neyin niye söylendiğini anla önce hüloğğ siz niye kötülüyosunuz yeuww demeden önce

yaw yürü git işine ağzımı bozdurma benim seviyesiz herif. kimsin de okuduğunu anla falan diyorsun 2dir
bir daha alıntılama kalbini kırarım. hadi işine bak

Ne kadar vasat yerlileri savunsam da Arda’yı savunmak içimden gelmiyor artık katkı alacağımızı sanmıyorum

Sene sonunda bırakır muhtemelen. Selçuk veya Necati'nin yerine kenarda durur. Gerçi geçmişte Terim'le sıkıntılar da yaşamıştı. Belki de altyapının başına koyarlar.

Hangi insanoğlunun garantisi var da transferin garantisini, tutar mı, tutmaz mı orasını konuşuyoruz yav. Uçağı düşer gelemez, yarın sakatlanır Akbaba gibi saha da saçma sapan gezinmeye başlar, ülkeyi sevmez mutlu olmaz burda form tutmaz, oynamak istemez. Grosskreutz gibi anasını mı ne özler çıkar gider.. olur daa olur.. Adamın bundan önce oynadığı lig evet buradan çok zayıf bir lig fakat adam istemez miydi EPL'de oynamak, herkes ister. 24 yaşında geldi fırsat ayağına. Bize tek düşen şey bu adamlara destek olmak, muhasebecilik yapıp adamı da soğutmak değil, zorla aldırmadı sonuçta kendini.

Saygı duyun destekleyin abi ya amaaan. Nzonzi geldi taş gibi ortasaha, hocanın elinde söndü gitti, Fransa'ya gitti tekrar toparladı. Bu işler böyle malesef, sizlerde biliyorsunuz zaten bu dediklerimi. E o zaman destek olalım bu herife ilk defa ülkesinin dışına çıkmış. Romanya çöp bi lig olabilir de, bizim ligde öyle kralların ağaların paşaların ligi değil yani. Alt tarafı Ahmet Çalık'ı geçip, şut çekecek *** onu da yapsın bi zahmet

Vallaha Kağan böyle transfer obezi bir teknik direktör varken hiç içime sinmiyor, hiç transfer yapılmasın daha iyi diyorum. Nzonzi ilk geldiğinde ne top oynuyordu. Adam artık ayak tenisinden midir Florya'nın havasından mıdır nedir üç hafta sonra Hürriyet Gücer'e bağladı. Hayırlısı olsun diyelim artık. En azından frikikleri artık Aytaç kullanmaz.

Trolü ya da fedaisi değilim yeni sözleşmeyi destekledim onayladım önemli olan kadro rotasyonu oluşturmak sen bu oyuncuya 4 milyon sayıp da forvet alamamışsan, bir beklentiye gelip karşılamamışsa ve 2 ağırlık geçirdiyse bir şans vermek zorundasın çünkü şu an serbest bıraksan diğer üç büyük kulüp hemen almaya çalışacak.Lig uzun maraton sürekli geniş rotasyona ihtiyacımız olacak vereceği en ufak katkı karımızadır altyapıdan oyuncu gelmiyor yerli piyasasında alacağımız oyuncu az ( Aytaç geldi mesela çok mu iyi Aytaç ) bu sebeplerden dolayı vasat da olsa değerlendirmek lazım
Çok eğlenceli bir muhabbet; bunu gerçekten inanarak mı yazdın?! :danyal: :hat:

Değil diğer büyükler, bonservisini eline versek, SSL deki herhangi bir kulüp bizim verdiğimiz parayı asla vermezdi. Berkan transferi ve takas konuşuluyor, eski kulübüne Akbaba' yı teklif etsek, dönüp bakmazlar bile, ne anlatıyorsun yahu?..

Ha, Akbaba sakatlıklar geçirdiği için faydalı olamadı, konusu da boş palavra; sakatlık yaşamadan önceki performansı da 'Tırt'...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt