Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ki böyle transferler yapıp bunlara şans vermek imajımızın tazelenmesi için çok önemli.

Kendinizi 18-19-20 veya 23 24 yaşında ki bizim ülkemiz için genç sayılabilecek gelecek vaadeden bir oyuncu yerine koyun abi. Adınız alex malex farketmez, herhangi bir alt seviye ülkenin takımlarından birinde oynuyorsunuz.. Size Benevento'dan, Malaga'dan, G.Saray'dan falan teklifler geliyor. GS'ımızın bulunduğu ülkede yabancı sınırı var, oyuncu ve menajeri bunun farkında, baskı daha fazla, taraftar daha çok. Son yıllarda GS'ın kullandığı oyunculara bakıyor adam işte kaleci şu yaşında, 35lik oyuncusuna el öptü diye zam yapmış, babel gibi yürüyen bi cesetten medet umuyor, feghouli diye bi kel var 2-3 senedir yatıyor parasını alıyor, gençlerine bakıyor adam takımla değil 10, 2-3 maça bile ilk 11'de başlamamış, gelişmemişler falan filan. Menajer napıyor geç kardeşim at çöpe GS'yi, oyuncusunu alıyor o diğer takımlardan birine götürüyor. İşte o asıl gelecek vaadeden, riski az olan oyuncularda TR'ye bu gözle bakıyor, aptal değiller sonuçta. Kariyerini adam akıllı yerde sürdürüp 34'ünde gelip gene bizi söğüşleyebilir zaten hiç sıkıntı yok, farkında değil mi bu adamlar bu gerçeğin? Tabii ki farkında..

Bizim yapmamız gereken bu tarz transferleri yapıp bunları geliştirebilmek, piyasaya sokmak. Bu hem imajımızı tazeler, hem de daha az riskli o gençleri ikna edecekken gösterebileceğimiz proje oyuncularımız olur ellerimizde. Bunu yapmazsak zaten o gençlerin az çok aklı başında olanları senin 1-2m euroluk paralarına falan kanmaz, 2-3 sene daha sürter oralarda sonra gider EPL'de takılır, ki bu yaşanıyor zaten..

20 sene önce kazandığımız kupaların bu gençler için hiç bir önemi yok, babalarının oğulları da değiliz, yaşlı elemanlara şans veriyoruz, emeklilik zamanlarını güzel güzel geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Geleceği kesin sayılabilecek düzeyde hiçbir oyuncuyu ikna edemezsin parayla falan..

Çok eğlenceli bir muhabbet; bunu gerçekten inanarak mı yazdın?! :danyal: :hat:

Değil diğer büyükler, bonservisini eline versek, SSL deki herhangi bir kulüp bizim verdiğimiz parayı asla vermezdi. Berkan transferi ve takas konuşuluyor, eski kulübüne Akbaba' yı teklif etsek, dönüp bakmazlar bile, ne anlatıyorsun yahu?..

Ha, Akbaba sakatlıklar geçirdiği için faydalı olamadı, konusu da boş palavra; sakatlık yaşamadan önceki performansı da 'Tırt'...
Dorukhanın bile piyasası var Trabzon’da Abdülkadir parmak süre alıyor Sivas’ta Hakan Arslan 2-3 senedir ligi taşıyor sanki şampiyonlar liginde oynuyorsun da Emre akbabaya çöp diyorsun 5 gol atsa karımızadır ha yok inat ediyorum diyorsan senden 2-3 tane alabileceğimiz yerli orta saha bulmanı isteyeceğim

*İkili tartışmalarda hakaret içeren söylemlerde bulunmayalım lütfen

Vallaha Kağan böyle transfer obezi bir teknik direktör varken hiç içime sinmiyor, hiç transfer yapılmasın daha iyi diyorum. Nzonzi ilk geldiğinde ne top oynuyordu. Adam artık ayak tenisinden midir Florya'nın havasından mıdır nedir üç hafta sonra Hürriyet Gücer'e bağladı. Hayırlısı olsun diyelim artık. En azından frikikleri artık Aytaç kullanmaz.

Cicaldau sistem-taktik oyuncusu bireysel anlamda öyle öne çıkan pek bi özelliği yok, tek sıkıntılı taraf orası. Bize bireysel performansıyla öne çıkan adamlar lazım, yani hoca istediği kadar köreltsin oyuncuyu, adam hızlıysa gene birşeyler yapacak, çalım atabiliyorsa gene çalım atacak, şut yeteneği varsa gene çekecek 2-3 şut gol olacak falan. Bireysel yeteneği, özel yeteneği olan, kendine has numaraları olan oyuncular lazım bize. O zaman hoca da fazla zarar veremez bu elemanlara

Onyekuru'da öyle değil miydi zaten, hız hız hız başka ne vardı? O yüzden bu kadar sevildi. Bir sistemin-taktiğin parçası olmadan da iş yapabilen adamlarla doldurmamız lazım kadroyu. Anca öyle sürdürülebilir başarı elde edebiliriz bu hoca ve yanında ki teknik(!) heyetle..

Dorukhanın bile piyasası var Trabzon’da Abdülkadir parmak süre alıyor Sivas’ta Hakan Arslan 2-3 senedir ligi taşıyor sanki şampiyonlar liginde oynuyorsun da Emre akbabaya çöp diyorsun 5 gol atsa karımızadır ha yok inat ediyorum diyorsan senden 2-3 tane alabileceğimiz yerli orta saha bulmanı isteyeceğim
emre akbabanin yerine yerli orta saha almasakda olur gitsin.
ayrica bence dorukhan ondan daha iyi

akbaba hiç yakışmıyor bize ama ya. atmasın abi 5 gol vallahi atmasın, gitsin hataya bize karşı 5 gol atsın ama bizim için 5 gol atıp puan kazandırmasın bize. vallahi tiksindim yeter

Cicaldau sistem-taktik oyuncusu bireysel anlamda öyle öne çıkan pek bi özelliği yok, tek sıkıntılı taraf orası. Bize bireysel performansıyla öne çıkan adamlar lazım, yani hoca istediği kadar köreltsin oyuncuyu, adam hızlıysa gene birşeyler yapacak, çalım atabiliyorsa gene çalım atacak, şut yeteneği varsa gene çekecek 2-3 şut gol olacak falan. Bireysel yeteneği, özel yeteneği olan, kendine has numaraları olan oyuncular lazım bize. O zaman hoca da fazla zarar veremez bu elemanlara

Onyekuru'da öyle değil miydi zaten, hız hız hız başka ne vardı? O yüzden bu kadar sevildi. Bir sistemin-taktiğin parçası olmadan da iş yapabilen adamlarla doldurmamız lazım kadroyu. Anca öyle sürdürülebilir başarı elde edebiliriz bu hoca ve yanında ki teknik(!) heyetle..
öyle herifler için ya paraya kıyıp getircen ya da ucuz herif kovalayıp piyango vurmasını beklicen (doğru scoutingle tabi)
lig de örnekleri var aslında boupendza nwakame gibi

Dorukhan çok para istiyor alınsa çok karşı olmam ama 1.3 felan ister
ayrica emre buyuk sakatlik gercirdi filan diyorsun da 30 mac oynadi sakatlikdan sonra son 2 macinda yine bagira bagira bi hal oldum Denizlispor ve Malatyaspor macinda. Harbiden cok kotu bir futbolcu haline geldi herifi sahada gorunce kafayi yemek uzereyim

bu konya maçı mıydı 0-0 gidiyodu, akbaba sona doğru girdi gol attı kazandık

vallahi sevinemedim herifin golüne keşke kaybetseydik ya o derece bitirdi beni, o saha da oynarken çok net 1 kişi eksiğiz çünkü. aklı başında az çok hücum oynayan herhangi bi takım onun boşluğunu çok iyi kullanır, öne geçer onun golü de bi b.ka yaramaz zaten

öyle herifler için ya paraya kıyıp getircen ya da ucuz herif kovalayıp piyango vurmasını beklicen (doğru scoutingle tabi)

Bunlar güzel örnekler. Misal Nwakaeme'ye istediğin kadar ayak tenisi oynat, adam çalım atmayı unutacak değil ya.

Kurduğun her cümle ayrı fiyasko. Dorukhan ve Parmak, Akbaba ile alakası olmayan mevkiilerin oyuncusu. Hakan Arslan 3-5 yaş genç olsa, büyükler kuyruğa girerdi. Soruma cevap vermemişsin; büyükler almaya çalışırdı dediğin adama SSL in sıradan takımları bile bizim verdiğimizi vermez dedim, daha ne diyeyim?..

Allame küfürmü diye gugılladım şarkıcı çıktı :asd:

Olm ne alaka lan :)
yanlis bakmissin kardesim

Çok ve derin bilgisi olan, çok bilgili demek

1627176296504.webp

bu konya maçı mıydı 0-0 gidiyodu, akbaba sona doğru girdi gol attı kazandık

vallahi sevinemedim herifin golüne keşke kaybetseydik ya o derece bitirdi beni, o saha da oynarken çok net 1 kişi eksiğiz çünkü. aklı başında az çok hücum oynayan herhangi bi takım onun boşluğunu çok iyi kullanır, öne geçer onun golü de bi b.ka yaramaz zaten
Geçen sene bjkde oynasaydı ak baba daha iyi olmazmıydı

Kurduğun her cümle ayrı fiyasko. Dorukhan ve Parmak, Akbaba ile alakası olmayan mevkiilerin oyuncusu. Hakan Arslan 3-5 yaş genç olsa, büyükler kuyruğa girerdi. Soruma cevap vermemişsin; büyükler almaya çalışırdı dediğin adama SSL in sıradan takımları bile bizim verdiğimizi vermez dedim, daha ne diyeyim?..
zaten yerli olarak konuşuyorum ben ne yapayım benzerliklerini İsmail köybaşıyı aldı Trabzon daha yeni aynen akbaba aç işsiz kalırdı sen önce 2-3 tane transfer önerisi ver sonra konuşuruz

1627176279514.webp

cicaldau'yu yazmışım 18 eylül 2020'de daha öncesinde de ismini kullanmadan videosunu atmışım herhalde bulamadım mesajımı,

ben bu oyuncuya güveniyorum ya da güvenmek istiyorum öyle söyleyeyim. karaktersiz bi oyuncu değil, mücadele ediyor. rakip hücum ederken savunmaya da dönüyor yardımcı oluyor. ben beğenmiştim oyuncuyu o zamanlarda. bu sezon naptı bilmem de gene iyi oynamıştır. bence bizi pek pişman etmez bu cicaldau. ama gönül isterdi ki net bonservis 4-5 arası bişey üstü bonuslarla falan tamamlansın

ama adamlarda gerizekalı değil yani öyle satmaz adamı

Bunlar güzel örnekler. Misal Nwakaeme'ye istediğin kadar ayak tenisi oynat, adam çalım atmayı unutacak değil ya.
antrenmanlar lay lom geçince bu ayak tenisi muhabbeti trend oldu da sıkıntı onda değil ayak tenisini herkes oynuyor. Bildiğim bir konu olsa daha derin sallarım da bizim antrenmanlar tuhaf. İyi bir teknik ekip şart. FT kabul etmiyorsa değişim ondan başlamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt