Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Aynen öyle. Zaten bi halta yaradıkları yok, paralarını her türlü vereceğiz. Bari futbol hayatları bitsin.gitmemekte ısrar eden topçular kadro dışı bırakılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Zaten bi halta yaradıkları yok, paralarını her türlü vereceğiz. Bari futbol hayatları bitsin.gitmemekte ısrar eden topçular kadro dışı bırakılmalı.
Dikkat ettin mi ortasahada ismi geçenlerin hemen hemen hepsi uzaktan etkili şutlar atabilen topçular.He o özelliği var. İyi sarkıyor arkaya. Depte çok iş çözebilir son vuruşunu çözerse
Altı üstü video çekeceksin at izleyelim isteDuran top getir![]()
Böyle olmalı zaten yav. Bıktım valla yeter abi kaç senedir mıy mıy topa vuran adamlarla bişeylrt yapmaya çalışıyoruzDikkat ettin mi ortasahada ismi geçenlerin hemen hemen hepsi uzaktan etkili şutlar atabilen topçular.
Şu Tunuslu Romdhane de öyle.Böyle olmalı zaten yav. Bıktım valla yeter abi kaç senedir mıy mıy topa vuran adamlarla bişeylrt yapmaya çalışıyoruz
Bize gelen sutu unutuyor. Çalımcı adamlar lazım önce alanı boşaltacak ki sut imkani olsunBöyle olmalı zaten yav. Bıktım valla yeter abi kaç senedir mıy mıy topa vuran adamlarla bişeylrt yapmaya çalışıyoruz
Adı ilk çıktığında tipinden direk sezdim zaten bu adam mermi gibi çakar diyeŞu Tunuslu Romdhane de öyle.
Morutanı alacaz işte o işi o çözecekBize gelen sutu unutuyor. Çalımcı adamlar lazım önce alanı boşaltacak ki sut imkani olsun
Adı ilk çıktığında tipinden direk sezdim zaten bu adam mermi gibi çakar diye
fb'de istiyormuşRassoulun en az 15 maçını canlı stadda izledim. Adam sadece sağ ayaklı değil çift ayaklı ama solunu daha çok kullanıyor. Demirsporda stoper oynuyor ama sol bekde de 10 maç falan oynamışılığı var iyi de oynuyordu. Ön libero da oynar joker oyuncu
burda rasulu öve öve herifi getircem bize galibaRassoulun en az 15 maçını canlı stadda izledim. Adam sağ ayaklı değil çift ayaklı ama solunu daha çok kullanıyor. Demirsporda stoper oynuyor ama sol bekde de 10 maç falan oynamışılığı var iyi de oynuyordu. Ön libero da oynar joker oyuncu
maaşı az olur bunun bir şekilde belçika'ya satarız tutmazsaburda rasulu öve öve herifi getircem bize galibaizlediğim maçlarda ben de beğenmiştim ama bize gider mi yaw ben stoperde net bir adam istiyorum artık
Romanya liginde play-off'da Cicaldau ile Morutan karşılaşmasında Cicaldau 1 gol 1 asist, Morutan'da ofsayttan 1 gol atmış, sayılmamış. Özeti aşağıya bıraktım.
Mümkünse şöyle kaşarlanmışından 32-33 yaşlarında höt dedin mi savunmadaki herkesin saygı duyacağı biri lazım lugano gibiburda rasulu öve öve herifi getircem bize galibaizlediğim maçlarda ben de beğenmiştim ama bize gider mi yaw ben stoperde net bir adam istiyorum artık
Rassoulun en az 15 maçını canlı stadda izledim. Adam sadece sağ ayaklı değil çift ayaklı ama solunu daha çok kullanıyor. Demirsporda stoper oynuyor ama sol bekde de 10 maç falan oynamışılığı var iyi de oynuyordu. Ön libero da oynar joker oyuncu