Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mümkünse şöyle kaşarlanmışından 32-33 yaşlarında höt dedin mi savunmadaki herkesin saygı duyacağı biri lazım lugano gibi
taklacı güvercin ve futsalcı beni delirtiyor artık. dediğin gibi kaşar bir stoper gelse güzel olur. yaş maş umrumda değil savunma yapmasını bilsin hava topuna çıksın kafi

5e6bf36966a97cdcdb2a9289_0.jpg

>futsalcı

burda rasulu öve öve herifi getircem bize galiba :D izlediğim maçlarda ben de beğenmiştim ama bize gider mi yaw ben stoperde net bir adam istiyorum artık
Bayağı iyi topçu ya süper ligde rahat oynar da büyük takımda ne yapar bilemedim. Ayağı da fena değil topu kullanması da iyi çünkü

taklacı güvercin ve futsalcı beni delirtiyor artık. dediğin gibi kaşar bir stoper gelse güzel olur. yaş maş umrumda değil savunma yapmasını bilsin hava topuna çıksın kafi
Aynen öyle. Kaç senedir savunmayı bilen stoperle oynamıyoruz. En son sanırım ujfalusi vardı ondan sonra gelenler hep çıkma adamlar. Öyle biri gelse marcao da toparlar belki. Görüp bişeyler kapabileceği kimse yok takımda

İstiklal marşını biz okuruz yeter ki serbest bıraksınlar.

GS de marş okuyan yok deyip fitili ateşleyen algıcı şeytan, tff, zımba şenol ve geriye kalan tüm saray dalkavukları için küçük bir Quiz:

1) İki Türk takımının maçında İstiklal marşı neden okunur?

2) Psv maçında Arda, Ömer, Alparslan, Aytaç, Kerem, Emre marşı okuyunca ne oldu?

3) Avrupada marşımızı okuyup 5 yiyip kepaze olmak mı, okumayıp 5 atmak mı göğsümüzü kabartır?

Gedsonla Godin i beraber alalim.

Bence Sergen çok daha iyi beceriyor oyuncu bulma işini Terim’den.

Terim kusura bakmasın ama 5 senedir Ujfa tipinde bir stoper getiremedi. İtalya’da takim calistirmissin 2 sene, tecrübeli stoper sana birşey ifade etmiyor???

Q

GS de marş okuyan yok deyip fitili ateşleyen algıcı şeytan, tff ve kalan saray dalkavuklarına sorular:

1) İki Türk takımının maçında İstiklal marşı neden okunur?

2) Psv maçında Arda, Ömer, Alparslan, Aytaç, Kerem, Emre marşı okuyunca ne oldu?

3) Avrupada marşımızı okuyup 5 yiyip kepaze olmak mı, okumayıp 5 atmak mı göğsümüzü kabartır?
Ben de bunu uzun zamandır sorgulamaya başladım. Niye lig maçlarında marş okunuyor? Kim çıkardı işk bunu acaba? Önemli günlerde oku tamam kafi. Marşı ayağa düşürmek resmen bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt