Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8
GS de marş okuyan yok deyip fitili ateşleyen algıcı şeytan, tff, zımba şenol ve geriye kalan tüm saray dalkavukları için küçük bir Quiz:

1) İki Türk takımının maçında İstiklal marşı neden okunur?

2) Psv maçında Arda, Ömer, Alparslan, Aytaç, Kerem, Emre marşı okuyunca ne oldu?

3) Avrupada marşımızı okuyup 5 yiyip kepaze olmak mı, okumayıp 5 atmak mı göğsümüzü kabartır?
Avrupa kulüp maçlarında istiklal marşı okunmuyor. Dünyada sadece milli marşlarda okunuyor.

8

Avrupa kulüp maçlarında istiklal marşı okunmuyor. Dünyada sadece milli marşlarda okunuyor.

Hayri Cund

O kadar orta sahayı al ....................... Rui

Gedson yalan mı oldu ? Çok uzayan transfer genelde olumsuz bitiyor olumlu bitse de tutmuyor zaten

8

Milli maçta marş okumayan olmayacağına göre yine aynı yere geliyoruz, iki Türk takımı arasında oynanan maçta İstiklal marşı neden okunur? Sebebi gereği nedir?

parayı bol bulduk

4 büyükleri asıl batırıp yıllarca borç batağına sokan bu Anadolu takımları

Ama Allah biliyor ya onlarında iki yakası bir araya gelmiyor , tüm Anadolu takımlarına kan emici yiyici çakal sürüleri başkan diye toplanmış 4 büyüklerden tokatladıkları parayla servetlerine servet kattılar. Anadolu takımları bizler kadar revaçta olup, taraftar kapasitesi de minimum olduğu için hesap soranda yok istedikleri gibi at koşturdular

Daha kontenjanı 5 e 6 ya indirirlerse o zaman neler olacak göreceğiz en dandik topçulara 10-15 milyon Euro’dan kapıyı açarlar artık

Hiçbir Türk takımı Avrupa’da başarılı olamaz bu sistemde kaliteli Türk topçusuda çıkmaz yazıklar olsun böyle tahta kafalıların uydurduğu sanayi sistemine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferlerimizi fm profili ve bir kaç maç özeti ile öyle kabataslak izleme fırsatı buldum tespitlerim;

Van: Defansı pek iyi değil ama seri ve hızlı bir arkadaş. Yedlin'in bir üst klasmanı bence. Zaten ligte bize herkes defans yapacağı için ligte değil de avrupada onunu olduğu kısım bir tık sıkıntı yaratabilir. Ama aynı zamanda kontraya çıkışlarda işimize yarayabilir. Yanındaki stopere bir tık iş bindirebilir, bunu kaldırabilecek bir stoperle oynaması lazım. 10/6.5

Cicaldau: Çok beğendim kendisini. Kesinlikle adından söz ettirecek. Olumlu yönleri hiç bir şeyi eksik değil. Her şeyi yapabiliyor ama yanına teknik adamlarda eklenirse kesinlikle daha iyi parlatırız kendisini. Eksi yönlerine bakıcak olursak sanki bir tık yavaş gibi geldi ve biraz fazla para vermişiz gibi. Puanım 10/7

Boey: Açıkçası ben pek bir şey anlamadım bu adamdan. Yani fm profili ve oynadığı maçlar bana pek bir şey anlatmadı. Fm profili zaten berbat ama fmde böyle 1 senede bir çok oyuncu değişiyor. Ama kaba bir özet geçicek olursam defansif yönü daha kuvvetli gibi, oynadığı takımdan da kaynaklanıyor olabilir.Puan vermeyeceğim puanım bizde maçlarını izledikten sonra.

Gedsonun gelmeyeceğini artık anlamak çok zor olmasa gerek. Umarım benzer tip birini alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt