Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e8888037-5849-60d6-8db7-f123d186eaf5.jpg

Motorunu hiç tanımıyorum ama ismi güzel gelsin

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak Türk basını gösterilmiş fotomac

Fotomac'tan Türkler, Morutan'ın hala Galatasaray'ın listesinde olduğunu iddia ediyor. Gazeta Sportulor'un temasa geçtiği Moruțan'ın menajeri Florin Vulturar, Fatih Terim'in takımının ilgisini doğruladı, aynı zamanda Olimpiu'nun Galatei büyüklüğünde bir kulüpte oynama arzusunu da doğruladı.

Transferler o kadar hızlı değil. Sondalar var ama somut bir şey yok. Ayrıca tekliflerinizi tam olarak açıklayamam, bu adil olmaz. Bir ilgi var, orası kesin. Transfer muhtemelen doğru miktar için yapılacaktır.

Bay Becali yaklaşık 15 milyon euro istiyor. Moruțan ayrılmak istiyor, Galata büyük bir kulüp, çok sevilen bir takım, bazı olağanüstü taraftarları var, onun ve Cicâldău'nun orada olması onun için bir avantaj olurdu.

Vulturar, GSP.ro için açıklama yaptı.

---- kaynağın sitesinden çevirdim translate'den. Fotomac in iddiası üzerine menajeriyle röportaj yapmışlar işte.

Madem Romen ekolüne geçiyoruz...
O zaman küçük Hagi ile küçük Lucescu'yu da alalım.
Geleceğin takımı 70e merdiven dayamış teknik direktör ile kurulmaz.

Yabancı basın haberi girdiyse bir gelişme var.

Dipnot: Kaynak fotomaç değil, sadece Galatasaray'ın ilgisinin olduğunun kaynağı Fotomaç.

Rumen liginden ülkemize gelen ve Tarık Çamdal kadar çöp olan bir topçu ben hatirlamiyorum. Yaniliyor muyum acaba?

Bu kadar Romanya'dan futbolcu yeter diyorsunuz da en yakın dönem örneği Razvan var Hagi'nin okuldan çıkma. İyi bir nesil yakaladı Rumenler. Aldığımız Cica olsun adı geçen Morutan olsun oldukça yetenekli futbolcular. Razvan'ın yolu Ajax'a gitti. İyi bir paraya da gitti. Kaliteli ve mercek altında olan bir nesil bu, geçmişte olanlarla bir alakası yok. Profil olarak da bu tarz futbolcuları pek görmedik uzun zamandır kulüpte. Ön yargılı olmamak gerek. Abartıya kaçmadan, mali durumu bozmadan bitebilirse bence güzel bir iş yapılmış olur.

Fotomac'tan Türkler, Morutan'ın hala Galatasaray'ın listesinde olduğunu iddia ediyor. Gazeta Sportulor'un temasa geçtiği Moruțan'ın menajeri Florin Vulturar, Fatih Terim'in takımının ilgisini doğruladı, aynı zamanda Olimpiu'nun Galatei büyüklüğünde bir kulüpte oynama arzusunu da doğruladı.

Transferler o kadar hızlı değil. Sondalar var ama somut bir şey yok. Ayrıca tekliflerinizi tam olarak açıklayamam, bu adil olmaz. Bir ilgi var, orası kesin. Transfer muhtemelen doğru miktar için yapılacaktır.

Bay Becali yaklaşık 15 milyon euro istiyor. Moruțan ayrılmak istiyor, Galata büyük bir kulüp, çok sevilen bir takım, bazı olağanüstü taraftarları var, onun ve Cicâldău'nun orada olması onun için bir avantaj olurdu.

---- kaynağın sitesinden çevirdim translate'den. Fotomac in iddiası üzerine menajeriyle röportaj yapmışlar işte.
15 milyon ha. Menajer algı oluşturuyor it herif

Fotomactan sonrasını okumadım 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt