- 28 Haziran 2010
- 28.979
- 27.663
- 3.298
Yok ya 3 taksitte 11.5 a
Çok ucuzmuş renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya 3 taksitte 11.5 a
Becali bundan önce 15m'den asagi satmam diye bi demeç vermis, ondan dolayi öyle söylüyor. Son 2 gündür fiyatta indirim yapabilecegi konuşuluyor. Oyuncu ayrılmak istiyormus15 milyon ha. Menajer algı oluşturuyor it herif
okumazsan anlamazsın zatenFotomactan sonrasını okumadım![]()
Bursasporlu fransinau felan diyorlar da adamin 61 maçta 8 Gol 8 asisti var kupada da 1 gol 1 asisti var fena değilRumen liginden ülkemize gelen ve Tarık Çamdal kadar çöp olan bir topçu ben hatirlamiyorum. Yaniliyor muyum acaba?
Maxim'de çok iyiRomanya'nın ortalama 10 numarası Cernat bile şov yaptı bizim ligde hem de lig kalitesi daha yüksekken.
Biraz relax olun kendinizi hayata bu kadar kaptırmayın ben esprili bir cevap veriyorum sen laf sokuyon reisokumazsan anlamazsın zaten
yav ben senin için gittim bu cavurlarin sitesine girdim çevirdim yazıyı sen yazının ilk kelimesinde Fotomac var devamını okumam diyonBiraz relax olun kendinizi hayata bu kadar kaptırmayın ben esprili bir cevap veriyorum sen laf sokuyon reis
Fatih Terim parlatacakfutbolcularin 22-24 yaslarinda, futbol otoriteleri tarafindan tartilmis, fakat hafif/yetersiz bulunmus olduklarini da hesaba katarsak.
Karnından konuşan çok var malesef2 tane Rumen oyuncu aldık diye Rumen ekolüne mi geçmiş oluyoruz? Saracchi yi aldığımızda da Uruguay ekolüne mi geçmiştik takımda 2 tane Uruguaylı olmuştu sonuçta Muslerayla beraber.Gören de tüm yabancılarımız Rumen oldu zanneder,ki öyle olsa bile kaliteli futbolcular olduktan sonra ne farkeder. Shaktarın aldığı yabancıların tamamına yakını Brezilyalıydı, taraftarları demiş midir acaba Brezilya çetesini doldurdular takıma diye? İyi futbolcu olduktan sonra aynı milletten doldurulsun takıma ne farkeder?
Okumam demedim ki renkdas fotomaci görünce beynim vurulmusa döndüm kesin dedin kaynak Türk basınıyav ben senin için gittim bu cavurlarin sitesine girdim çevirdim yazıyı sen yazının ilk kelimesinde Fotomac var devamını okumam diyon