Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau, Boey, Van Anholt transferleri takımı kalite olarak yukarıya çekecektir. Oldukça memnunum transferlerden bir taraftar olarak.

Psv maçının etkisini yeni yeni atıyorum üzerimizden. Son yıllarda avrupada malesef çok kötüyüz.

İşte bu tarz trasferlerle önce ligde sonra avrupada başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.

---------berkan-----gedson------
----------------cica---------------
moruthan----------------onyekuru
-------------mustava--------------

Verelim cagneyi şunlara maaşını biz ödeyelim ama kağıtta bunlar gözüksün. Diagne zaten 30-35 gol atar orda piyasa yapar gelir

Bu genconun full maçı var mı ? Link olarak atabilecek varsa bir izleyelim.

Basit bir hesap yapalım ; Ghezzal yaş 29 bonservis minimum 3 Milyon ve maaşta en az 3 Milyon seviyelerinde. 4 yıllık anlaşma yapılsa toplam maliyet minimum 15 yapar. Kontratı bittiğinde yaşı 33 ayrıca bir sonraki satış ihtimali yok ve kontrattan sonra vereceği katkı meçhul. Morutan yaş 22 bonservis muhtemelen 8-10 arası hadi 10 Milyon diyelim ve maaş maksimum 1 Milyon. 5 yıllık anlaşma yapılsa maliyeti 15 Milyon yapar yani Ghezzal'ın maliyeti ile aynı. Morutan'ın kontratı bittiğinde yaşı 27 ve iyi katkı almışsak çok daha iyi bir satış ihtimali 20-30 Milyon dolaylarında var. Açıkçası bu şartlarda 10 kere Morutan 100 kere Morutan derim. Ghezzal'ı öylesine söyledim oraya Shaqiri veya başka isimlerde söyleyebilirim.

Kerem Mohamed Morutan

Cicaldau Taylan Gedson❤️

Pva Marcao X(Türk) Sacha

Muslera

mı olacak 11imiz

rumen ekolü diye bir şey yok yav

milattan önce 2 topçu çıktı diye ekol mü olur

Romanyali oyunculardan ne zarar gördünüz arkadaş, bu kadar gömuyorsunuz? Andone sakatlanmasa ligin içinden geçerdi, çocuk ayağını, futbol hayatını bıraktı gitti burdan. Stancu bile abartıldığı kadar kötü oyuncu degildi ve bonservis ile sattık orduya. Adam 10 seneden fazladır Türkiye liginde ve kötü oynamıyor. Hep diyoruz orta avrupadan oyuncu alalim alınca da kötülüyoruz. Umarim morutan da gelir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morutan totalde 20 gole katkı bekliyorum.Bu tarz adamımız olsaydı geçen Malatya maçında olsaydı şampion olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt