- 17 Ağustos 2009
- 44.638
- 33.847
- 3.618
Ozan Kabak'ı kiralama şansımız hiç yok mu? Bize yerli stoper lazım. Sadece Alpaslan ve Marcao var stoper rotasyonunda. Luyi kesin gönderilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende morutan la ilgimiz olduğunu düşünüyorum taksitle transfer olma durumu olacağını düşünüyorum Berkan olabilir gedson işi olmadığını düşünüyorum.Şahsi fikrim, morutanla ilgimiz yok, gedson işi olmadı, berkan için ciddi uğraşıyoruz.
ozanı schalke kiralık vermez tahminen.kaynak için satarOzan Kabak'ı kiralama şansımız hiç yok mu? Bize yerli stoper lazım. Sadece Alpaslan ve Marcao var stoper rotasyonunda. Luyi kesin gönderilir.
Ozan Kabak'ı kiralama şansımız hiç yok mu? Bize yerli stoper lazım. Sadece Alpaslan ve Marcao var stoper rotasyonunda. Luyi kesin gönderilir.
birde< sahte duyumcu araç gereçleri kolay meslek
3 kişiyle 1 sezon gider mi ki? Sanki oraya en az 2 yerli oyuncu lazım. Işık Kaan derdim ama bu teknik ekip genç oyuncuya forma vermiyor maalesef ki.Luyi satıldığı an Kaan'a gömecekler parayı muhtemelen.
Hayır mümkün gözükmüyormorutaaaaan, gedsoooon oldu mu?
Cicaldu da mi bu takimdaydi yav kafam karisti.
Morutan/FCSB - Cica/U. CraiovaCicaldu da mi bu takimdaydi yav kafam karisti.
Birde maç şimdi mi yayın var mi
Net 11-)Morutan-Harroui-Berkan. ( Harroui yerine x bi oyuncu olabilir, belirtebilirsiniz)
2-)Gedson-Ndao-Berkan
Tercihiniz hangi seçenek olurdu
Çok olmasada alıyordum ek iş olarak yapiyordum normal isim harici scout işini de yapınca aileme kız arkadaşıma zaman ayıramaz oldum o yüzden ayrıldimpara alıyormuydun niye bitti